Hasonlítsd össze a kettőt. Az akril leginkább egy ócska fröccsöntött műanyag teknőre hasonlít, ha megnyomkodod az oldalát buffog, esélyes hogy 1 év alatt valahol el is fog repedni, könnyen karcolódik, gagyi az egész. Egyetlen pozitívuma van, hogy nem hideg.
Már egy átlagos minőségű lemezkád is kenterbe veri ezeket a sz@rokat.
2013. aug. 23. 15:21
2/6 anonim válasza:
Csepelen árulnak vadiúj, tűzzománcos öntöttvas kádat! Orosz import, van minden méretben, hidromasszázs kivitelben is. Sajnos már elfelejtettem a cég nevét, de én is a googlival találtam őket pár éve. Egy kicsit drágább, mint a lemezgagyi: 60-80e Ft körül van, de az aztán örök, mint a szegénység, nem zörög, nem mozog.
2013. aug. 24. 07:45
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az nagyon messze van + árban is kevesebbet tudunk rászánni, de azért köszi.
2013. aug. 24. 07:50
4/6 anonim válasza:
1-es vagyok.. évekkel ezelőtt hasonló dilemma előtt álltam. Az akril kádakról hamar letettem a fentebb említett okok miatt (bár sokan megpróbáltak rábeszélni, mert most az akril kád a divat), végül egy nagyon szép Kaldewei acéllemez kádat választottam. Nem bántam meg: vastag lemez, strapabíró kialakítás, egyenletes, szép, tartós zománcozás, mindez igen jó áron.
Évek óta üzemel, nincs vele semmi gond.
2013. aug. 24. 11:36
5/6 anonim válasza:
És a legnagyobb hátránya az akril kádnak: besárgul. Az istennek nem fogod tudni kitakarítani, sárga marad. Anyóséknak is akril kád van, barátoméknak is. Mindkettejüknél besárgult két év alatt a kád. Pedig senki nem dohányzik a lakásban, mégis szép nikotin sárga. Nem is a legolcsóbb kádat vették. Kitakarítani nem lehet, egyszerűen az anyag színe változott meg. Én lemez kádat ajánlanék, a Kaldewei
2013. aug. 25. 10:51
6/6 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem, tehát az utolsó mondat vége:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!