Mi a trend? Ha egy lakótelepi blokkban vannak biztonsági ajtós és nem biztonsági ajtós lakások, akkor hova törnek be inkább?
Ha nagyon be akar törni valaki valahová bármit feltör még egy 50 cm vastagságú acél ajtón is beküzdi magát, de kicsi a valószínűsége hogy talál is ott valamit amivel kaszálhatna.
Sokan csak azért szerelnek fel biztonsági ajtót mert azt a keveset is védeni akarják amijük van és abba fektetik bele inkább a pénzüket, mert egy lakás árát az is megdobhatja, főleg ha belül is szépen néz ki. Mert sokan csak átmenetileg fogják fel a panel lakásukat mert akár 50 éves korukba is de váltani fognak kertes családi házra, de egy ilyen ajtó megdobhatja ám az értékét, ha eladásra szánják.
Persze nem tudni ki milyen értékeket és mennyi pénzt tárol a lakásba hogy legyen értelme betörni oda, mert egy betörő aki képes minden ajtót betörni az úgy is a nagyobb értékekért megy be ami nem olyan feltűnő ha elvisz csak zsebre vágja a pénzt az ékszereket és felszívódik, de ha egy plazma TV-vel távozna az kicsit feltűnő lenne.
Ezt így nehéz megmondani, akinek meg tökmindegy csak legyen valami az abba a lakásba megy be ahol egyszerű rúgással is kinyílik az ajtó és gyors elvisz valami értéket amiből pénzt csinálhat.
Haverom nagymamájának segítettem a költözésbe amikor leköltözött hozzájuk egy külön lakrészbe ott is biztonsági ajtó volt, de semmi értéket nem talált ott az ember, a lakás is nagyon le volt lakva, ott is csak azért volt ajtó mert a környék miatt indokoltabb volt és inkább legyen ott egy masszív ajtó minthogy betörjék a sima faajtót és bántsák a nénit.
elso vagyok
feltalaltak a riasztot
telefonon maris hijja a hekusokat
nem ertelek most titeket kuta ide kuta oda az a jo megoldas vagy mi. Vannak riasztok amikre van kotve telefon es hijja a csendorokot mar irtam no de hat ti csak a zarval meg a kulcsval vagytok
ja meg l van biztonsagi kamera hozaja ami mozgast erzekel es akkor maris rogzit
de ha vastag szivar vagy miert nem adol egy pasasnak penzet es orizne neked , mit kollene orizni amugy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!