Egy nagyon koszos szobát festenék (dohányosé volt) a szinte fekete plafont és a falakat lemossam először egy vizes ronggyal, vagy mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 17:59
11/18 TappancsMancs válasza:
Valahogy én nem hiszek a folttakarókban. :) Falfestékre is azt írják így meg úgy takar és ahol más tapéta volt alatta még is meglátszott a színén. Szedd le az biztos és lesz egy alapból jó falad.
12/18 anonim válasza:
Én azért nem hiszek a lekaparásban, mert ha jól tapad a régi festék, az egész vakolatot le kell verni. Előbb próbáld meg a domestost.
14/18 TappancsMancs válasza:
Falfesték eltávolítás
15/18 TappancsMancs válasza:
Max ha lassabban ázik fel kétszer is átmész rajta. Próbával látni fogod mikor jön le könnyen.
17/18 anonim válasza:
Ennyi műszobafestőt! :) Sírok.
A legjobb a youtube-os video... ami persze minden felületre és festékre igaz. Ez most cinikus mondat volt.
18/18 Gabipasika válasza:
Hello
Ha még nincs kész a meló. Egy festő havertól hallottam, hogy ha nagyon koszos falat kell festeni akkor a festékbe tesznek modell gipszet és egy kis étolajat.
Az étolaj kb 2 dl a vödör festékhez.
Ezt addig kell keverőszárral keverni amíg a modell gipsz már nem köt, nem melegszik.
Én még nem próbáltam, de szerinte tuti módszer. Bár ő a kályha okozta füstös falnál alkalmazta, de gondolom a cigi füstnél is jó lehet. A glett anyag mennyiségére csak azt a választ kaptam, hogy pár marokkal.
Lehet van itt olyan aki már hallott erről.
Ha kipróbálod és beválik jelezz vissza légyszi. Köszi
Hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!