Egy nagyon koszos szobát festenék (dohányosé volt) a szinte fekete plafont és a falakat lemossam először egy vizes ronggyal, vagy mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 17:59
1/18 anonim válasza:
A füst nagyon bele ehette magát,legjobb lenne spaklival levakarni .
2/18 anonim válasza:
Én levakarnám a régi festéket és utána egyszer leglettelném a falat és utána festenék.
3/18 anonim válasza:
Spaklival kapard le a falat, gletteld le majd mehet az alapozás és a festés.
4/18 anonim válasza:
Asszem mindent leírtak előttem.
5/18 anonim válasza:
Ha nem is vizes ronggyal, de kenőszappannal érdemes lenne átmosni a falakat, az egész jól leszedi a dohánymaradékot.
6/18 anonim válasza:
Én domestossal, ronggyal átmosnám, kiszáradás után festeném. Nem kaparnám, ha nem muszáj.
7/18 anonim válasza:
Én mindenképpen levakarnám és glettelném az egészet, mert ha már szinte fekete, ki tudja, mikor lehetett utoljára festve?!
8/18 Józsi21 válasza:
Ahogy az előttem szólók írták(lemosni,vakarni,glettelni)de én személy szerint,inkább 2x meszelném,és csak ezek után szinezném.
9/18 anonim válasza:
Lekaparni egy kőkemény diszperziós festéket 40-100 négyzetméteren... azt megnézném! Van egy drágább, ámde sokkal egyszerűbb módszer, a neve Wallkyd. Ez örökre leszigeteli. Folttakaró és más okosság szóba sem jöhet.
10/18 TappancsMancs válasza:
Nálunk kb 20 év dohányzás után néztem a festőt hogy festi. Panaszkodott mert átment rajta már 4x ! és száradás után átütött a folt, pedig csak sárgás foltok voltak nem sötét mint ahogy írod. Én tuti ezek után levakarnám akármeddig is tart. Erős nyelű festék kaparót vegyél és inkább le az egésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!