2/6 anonim válasza:
ez jó!!:)
én a parketta diszkonttal cseréltettem.
3/6 T-ohm válasza:
Kőművessel!!! Mert az ablakosok 99%-a odamegy kibont mindent, még azt is amit nem kellene, beszarják az új ablakokat aztán nesze, utána meg lehet futkosni kőművesért, aki kijavítja a spalétokat, aztán lehet festeni, az ablakos úgyse rakja fel a párkányt, amíg nincs kijavítva amit szétromboltak...
4/6 A kérdező kommentje:
szia.
Én az profi nyilaszarok.net-en rendeltem meg az ablakaim ésők cserélté ki tökéletes munkát végeztek csak ajánlani tudom őket.
2013. júl. 19. 06:44
5/6 anonim válasza:
Szia!
Ha Szolnok megyében laksz akkor csak is a KORNYIK-ot ajánlom. A Hevestherm ablakit árulja és van munkája rendesen (nem hiába). Már két helyen is van bemutatótermük és nagyon rendesek az értékesítők, mindenre jól felhívták a figyelmemet. www.kornyik.hu 56/340-894; 30/509-04-32
Szolnokon és Cegléden is elérhetők. Vállalnak munkát Pesten is. Üdv
6/6 KORNYIK ajtó-ablak válasza:
Köszönjük szépen az ajánlást!
KORNYIK ajtó-ablak bemutatóterem
5000 Szolnok, Thököly út 35.
Tel: 0630/509-04-32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!