Szerintetek jó ötlet?
Szerintetek ha nem szedem le kerékpáromról a mostani festéket és veszek 1 új festéket amivel le szeretném festeni. És ráfújok a mostanival akkor az fog érni valamit? Szóval úgy értem, hogy rajta marad a festék? PL.: Vennék a kormányra 1 feketét. És lefújnám akkor eltakarja a rozsdát és később nem lesz semmi baja? Aztán a villát meg a vázat pl lefújom 1 neon színűvel vagy mit tudom én milyen színűvel akkora az is ott marad? És akkor nem szedem le a mostani festést az rajta marad és ráfestek 1 újjal. Szerintetek jó ötlet? Ott marad rajta a festék vagy leesik vagy vami lesz vele?
Ha nem jó ötlet akkor lécci írjátok már le nkem, hogy hogy kéne lefestenem.
Minden festeni kívánt tárgyat először felületkezelésnek vetünk alá, ez otthoni körülmények között a régi réteg csiszolását foglalja magában
Én úgy csináltam hogy csiszolás után rozsdamaróval is átkentem fél napot hagytam állni, utána lepucoltam és ment rá a festék
Fogsz egy talán 360-as papírt ezt kérdezd meg egy szakértőtől (úgy emlékszem, hogy az enyémet ilyennel csiszoltuk, kell belőle 6-8db) és vizesen végigcsiszolod vele az egész vázat. Ez a minimum.
A gagyi festékeket meg felejtsd el, azok nagyon hamar lekopnak. Nekem is volt ilyen olcsó festékkel fújt vázam és még a hígító is feloldotta ami nem jó jel. Attól is kopott, hogy rátettem a váztáskát. Tiszta piros volt az egész.
Meg nem árt némi hozzáértés sem, mert nagyon el lehet barmolni és akkor csúnya lesz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!