Csak a fűtés lesz 3-4 millió, úgyhogy nem. Olyan 12 a legkevesebb. A legolcsóbb diegós, obis dolgokkal.
ma 18:39
3/9 anonim válasza:
Az sovány lesz, először is a vízszigetelést kell rendbetenni; falak vízszigetelése, padló vízszigetelés. Enélkül kár megkezdeni bármi mást. Vízcsövek cseréje, új csatornacső, villanyhálózat cseréje/bővítése.
Ezeknél kezdődik a felújítás, a többi mind másodlagos csak.
ma 18:58
4/9 anonim válasza:
Attól függ mit nevezel felújításnak.
De az igazi rendes felújítás 10-ből se jön ki.
ma 18:58
5/9 anonim válasza:
Attól függ értesz e bármilyen munkához, ami a felújításhoz kapcsolódik.
ma 19:08
6/9 anonim válasza:
6 millió szerintem még anyag oldalon is kevés. Fele ekkora panelra költöttem 8 milliót, és még se fűtés, se konyha nincsen benne.
ma 20:22
7/9 anonim válasza:
Szia! Én 3 év alatt készültem el épp most a konyhabútor az utolsó képés. 100 nm, két szint, de lent 2 garázs, borospince, mosókonyha vannak nagyon lowcost megoldásokkal. Én csinálta a glettelést,festést,villanyszerelést,sok kőműves munkát, tetőbontást meg ilyen kuli munkákat. Tetőcsere,szigetelés minden volt. Kb a 4 fal maradt meg. Most tartok 40 miliónál és még nicns térkő,terasz,normális kerítés. Az még kb 10 lesz.
ma 21:06
8/9 anonim válasza:
Ez azért sok mindenen múlik.
Új fűtés rendszer 0-ról?
Fürdőben kád/zuhanyzó/wc is cserés?
Konyha ugyan ez, tűzhely, mosogató vagy mosogatógép, konyhaszekrény?
Ablakok/ajtók száma?
Ha mindent megtudsz csinálni magadnak és a legolcsóbb anyagokból dolgozol, akkor talán kijön 6-ból.
Alaphangon egy új konyhát burkolni, gáz/villanyt belerakni, konyhabútor, melegvíz, mosogató gép, szagelszívó nálunk 2 milliónál állt meg.
ma 21:10
9/9 mindentudó99 válasza:
Attól függ hogy megmarad e valami fűtésből vagy kidobsz mindent. Teljesen új 3 Milla biztos lesz. Nyílászáró csere belefér még aztán meglátod. Mindenre kevés lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!