Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 6 millió forintból fel lehet...

6 millió forintból fel lehet újítani egy családi házat, 90nm?

Figyelt kérdés
Új fűtésrendszer, fürdőszoba, konyha, 2+fél szoba, laminált padló, festés, nyílászáró csere stb stb.

ma 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Talán 10 ből.
ma 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak a fűtés lesz 3-4 millió, úgyhogy nem. Olyan 12 a legkevesebb. A legolcsóbb diegós, obis dolgokkal.
ma 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Az sovány lesz, először is a vízszigetelést kell rendbetenni; falak vízszigetelése, padló vízszigetelés. Enélkül kár megkezdeni bármi mást. Vízcsövek cseréje, új csatornacső, villanyhálózat cseréje/bővítése.

Ezeknél kezdődik a felújítás, a többi mind másodlagos csak.

ma 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit nevezel felújításnak.

De az igazi rendes felújítás 10-ből se jön ki.

ma 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ értesz e bármilyen munkához, ami a felújításhoz kapcsolódik.
ma 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
6 millió szerintem még anyag oldalon is kevés. Fele ekkora panelra költöttem 8 milliót, és még se fűtés, se konyha nincsen benne.
ma 20:22
 7/9 anonim válasza:
Szia! Én 3 év alatt készültem el épp most a konyhabútor az utolsó képés. 100 nm, két szint, de lent 2 garázs, borospince, mosókonyha vannak nagyon lowcost megoldásokkal. Én csinálta a glettelést,festést,villanyszerelést,sok kőműves munkát, tetőbontást meg ilyen kuli munkákat. Tetőcsere,szigetelés minden volt. Kb a 4 fal maradt meg. Most tartok 40 miliónál és még nicns térkő,terasz,normális kerítés. Az még kb 10 lesz.
ma 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez azért sok mindenen múlik.

Új fűtés rendszer 0-ról?

Fürdőben kád/zuhanyzó/wc is cserés?

Konyha ugyan ez, tűzhely, mosogató vagy mosogatógép, konyhaszekrény?

Ablakok/ajtók száma?

Ha mindent megtudsz csinálni magadnak és a legolcsóbb anyagokból dolgozol, akkor talán kijön 6-ból.

Alaphangon egy új konyhát burkolni, gáz/villanyt belerakni, konyhabútor, melegvíz, mosogató gép, szagelszívó nálunk 2 milliónál állt meg.

ma 21:10
 9/9 mindentudó99 ***** válasza:
Attól függ hogy megmarad e valami fűtésből vagy kidobsz mindent. Teljesen új 3 Milla biztos lesz. Nyílászáró csere belefér még aztán meglátod. Mindenre kevés lesz.
ma 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!