Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szívesen dekoráljátok, csinosí...

Szívesen dekoráljátok, csinosítjátok az otthonotokat ?

Figyelt kérdés

jan. 29. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Rengeteg munka és portörlésnel kerülgetni kell.

Számomra egy aktiv élethez jol funkcionáló otthonban vannak dolgok amik mindig elöl vannak. Ha emelle full felesleges dolgok is lennenek az nem vezetne jora

jan. 29. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
jan. 29. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Minimalista dizájn, egyedi fogantyús bútorokkal. A fogantyú nélküli fényes/matt felületek olyanok, mintha egy üvegajtót nyitogatnátok az üvegfelületet fogdosva.

Mindennek van helye, semmi sincs elől. Ezért a takarítás is egyszerű.

jan. 29. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Régebben szívesen tettem volna, aztán életem felében kollégiumban, albérletekben laktam, félévente költöztem, így átszoktam arra, hogy "táskából" élek.

Most saját 2 szobás lakásom van, néha elgondolkodom, hogy a cuccaim 75%-a így is tök felesleges és egyszerűbb lenne egy még minimalistább élet materiális dolgok nélkül.

jan. 29. 20:50
 5/5 Meton ***** válasza:
Én nem dekorálásnak mondanám, de a nagy üres falakra kell rakni valamit. Persze képeket leginkább, amik egyben emlékek is abból az időből, amikor még volt pénzünk nyaralásra. Persze nekem van digitális képkeretem, mert abban több ezer kép elfér és ezért nehezebb megunni. Szóval ez azért nem úgy működik, hogy kidekorálok mindent, hanem ha találok valamit, amit jó lenne a falra rakni, az jöhet. A lényeg, hogy folyamatosan kerülnek fel dolgok, vagy éppen lekerülnek, ha már unalmasak. Én a kocsimra akarok egy matricát, de valami nagyon különlegeset és nagyon drágát. Ez kiemelné a többi átlagos kocsi közül. Illetve dekorációnak veszem a kerti pavilont is, ahol sütögetni lehet. Kell rá világítás, aztán olyan lesz, mint egy ékszer. Amiben lehet jókat pihenni.
febr. 2. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!