Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Albérletemben padlófűtés van...

Albérletemben padlófűtés van a nappaliban. Mindenhol olvasom , hogy 21-22 fokra van állítva a termosztát hozzà. Kellemes 22 fok van a lakás/hàzban…?

Figyelt kérdés

Nekem ha 22 fokra van àllítva a termosztát akkor 16 valós fok van bent. Ahhoz, hogy valós 22 fok legyen bent 28 fokra kell àllítanom a termosztátot. Miért van ez ? Tudom a felfűtés lassú , nem ezzel van a gond mert szinte fèl óra felmelegszik érzem a meleget. Ha elmegyek dolgozni le kapcsolom 26 fokra a termosztátot 19-20 fok lesz. Nagyon gyorsan felfűt 22 fokra ha felkapcsolom 28- fokra ezzel nincs gond

Az èrtèkeket nem értem?

jan. 19. 08:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Digitális, programozható ADMIRAL E-POWER COMFORT PLUS termosztát fagyálló funkcióval a padló hőmérsékletének fokozatos beállításához.

Az időzítőfunkciónak köszönhetően a kívánt hőfok a megfelelő időben biztosítható, így energiahatékony megoldás.

Most talán megtaláltam a termosztátot , ezt írja

jan. 20. 08:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Beállítást , használati utasîtást nem találok.
jan. 20. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!