Albérletemben padlófűtés van a nappaliban. Mindenhol olvasom , hogy 21-22 fokra van állítva a termosztát hozzà. Kellemes 22 fok van a lakás/hàzban…?
Nekem ha 22 fokra van àllítva a termosztát akkor 16 valós fok van bent. Ahhoz, hogy valós 22 fok legyen bent 28 fokra kell àllítanom a termosztátot. Miért van ez ? Tudom a felfűtés lassú , nem ezzel van a gond mert szinte fèl óra felmelegszik érzem a meleget. Ha elmegyek dolgozni le kapcsolom 26 fokra a termosztátot 19-20 fok lesz. Nagyon gyorsan felfűt 22 fokra ha felkapcsolom 28- fokra ezzel nincs gond
Az èrtèkeket nem értem?
Én vagyok a ház első lakója. Mitől romlott el?
Vagy a termosztát gyenge rosssz minőségű?
Kíváncsisàgból leraktam a hőmérő a földre , a padló 25 foknál jàr , langyos tapintású , a levegő hője épp 21 fok
Nem állítottam már egy hónapja direkt a termosztátot, figyelem , hogy mi van , én vagyok a béna
Érdemleges választ nem kaptam a főbérlőtől.
Hol van a termosztát a lakáson belül?
A termosztát, az azt körülvevő levegő hőmérsékletét méri, ha mondjuk a kazán, vagy más meleg tárgy, pl. radiátor közelében van és ott eléri a hőmérséklet a 22 fokot, akkor lekapcsolja a kazánt.
Véletlenül nem a belső hőmérsékletére van állítva?
Van olyan aminél lehet állítani, hogy levegőt vagy a fűtőelemet mutassa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!