Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Albérletemben padlófűtés van...

Albérletemben padlófűtés van a nappaliban. Mindenhol olvasom , hogy 21-22 fokra van állítva a termosztát hozzà. Kellemes 22 fok van a lakás/hàzban…?

Figyelt kérdés

Nekem ha 22 fokra van àllítva a termosztát akkor 16 valós fok van bent. Ahhoz, hogy valós 22 fok legyen bent 28 fokra kell àllítanom a termosztátot. Miért van ez ? Tudom a felfűtés lassú , nem ezzel van a gond mert szinte fèl óra felmelegszik érzem a meleget. Ha elmegyek dolgozni le kapcsolom 26 fokra a termosztátot 19-20 fok lesz. Nagyon gyorsan felfűt 22 fokra ha felkapcsolom 28- fokra ezzel nincs gond

Az èrtèkeket nem értem?

ma 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
rossz a termosztát.
ma 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Én vagyok a ház első lakója. Mitől romlott el?

Vagy a termosztát gyenge rosssz minőségű?

ma 09:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Kíváncsisàgból leraktam a hőmérő a földre , a padló 25 foknál jàr , langyos tapintású , a levegő hője épp 21 fok

Nem állítottam már egy hónapja direkt a termosztátot, figyelem , hogy mi van , én vagyok a béna

Érdemleges választ nem kaptam a főbérlőtől.

ma 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Hol van a termosztát a lakáson belül?

A termosztát, az azt körülvevő levegő hőmérsékletét méri, ha mondjuk a kazán, vagy más meleg tárgy, pl. radiátor közelében van és ott eléri a hőmérséklet a 22 fokot, akkor lekapcsolja a kazánt.

ma 09:23
 5/7 A kérdező kommentje:
40nm2 nappali közepén van. A kazán messzebb van kb 4 méterrel, közte van egy helyiség. Radiátor nincsen
ma 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet rossz a termosztát. Télre mi is bekapcsoltuk egy üres házban, hogy 14 fok alá ne hűljön, új a kazán is, termosztát is és átáll 22 fokra magától.
ma 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem a belső hőmérsékletére van állítva?

Van olyan aminél lehet állítani, hogy levegőt vagy a fűtőelemet mutassa.

ma 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!