Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szigetelés tényleg ennyi idő?

Szigetelés tényleg ennyi idő?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az árajánlatot a házunk szigetelèsère es 5 hetet mondtqak rá ez mennyire reális?
jan. 13. 06:24
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Mi az ajánlat tárgya, pontosabban mennyisége? Ha van egy bonyolult falazatú épület, ami nagy felületű, akkor rendben van, de amúgy is tél van, ilyenkor nem hasít annyira a munka. Számít, hogy kell-e állványozni meg ilyenek. Szerintem ha az ár rendben van, akkor el kell fogadni.
jan. 13. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na most azt mondták, hogy kezdéstől 5 hétig tart a munka, vagy 5 hét múlva kész lesz? Mert nem mindegy! Nem lehet, hogy félreértetted?
jan. 13. 07:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Kb 150 nm es nyereg tetős házról van szó tűz fql stb kozetgyapot szigetelést kap

Es erre mondtak kb 5 hetet elejétől a végéig

jan. 13. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi most szigetelünk. Ebben anemesvakolat is benne van? Mert akkor sztem reális. Ilyen hideg időben kell pár hét a ragasztonak, amig szárad. Utána lehet nemesvakolatot rárakni. De nyáron is kell 1 hét. A szigetelesre nem nehet rá másnap a nemesvakolat.
jan. 13. 07:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen benne van a vakolat alapozó vizszigeteles stb kompletten de nem most csináljak mqjd csak marcuis korul kezdik

Plussz a régi kőpor leszedese

jan. 13. 07:56
 6/10 mindentudó99 ***** válasza:
115 M2 -es házamat ahol 145 M2 felület lett szigetelés három hétbe tellt beszigetelni szinezni. Egy ember csinálta. Nikecellel
jan. 13. 10:01
 7/10 A kérdező kommentje:

Itt ketten vannak de ahogy tudom a kozetgyapot macerasabb

De akkor realis lehet

jan. 13. 10:03
 8/10 mindentudó99 ***** válasza:
Valószínűleg igen. Reális
jan. 13. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ketten csinálják mint nálam reális lehet.
jan. 13. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Reális.
jan. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!