Szigetelés tényleg ennyi idő?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az árajánlatot a házunk szigetelèsère es 5 hetet mondtqak rá ez mennyire reális?jan. 13. 06:24
1/10 anonim 

válasza:

Mi az ajánlat tárgya, pontosabban mennyisége? Ha van egy bonyolult falazatú épület, ami nagy felületű, akkor rendben van, de amúgy is tél van, ilyenkor nem hasít annyira a munka. Számít, hogy kell-e állványozni meg ilyenek. Szerintem ha az ár rendben van, akkor el kell fogadni.
2/10 anonim 

válasza:

Na most azt mondták, hogy kezdéstől 5 hétig tart a munka, vagy 5 hét múlva kész lesz? Mert nem mindegy! Nem lehet, hogy félreértetted?
3/10 A kérdező kommentje:
Kb 150 nm es nyereg tetős házról van szó tűz fql stb kozetgyapot szigetelést kap
Es erre mondtak kb 5 hetet elejétől a végéig
jan. 13. 07:22
4/10 anonim 

válasza:

Mi most szigetelünk. Ebben anemesvakolat is benne van? Mert akkor sztem reális. Ilyen hideg időben kell pár hét a ragasztonak, amig szárad. Utána lehet nemesvakolatot rárakni. De nyáron is kell 1 hét. A szigetelesre nem nehet rá másnap a nemesvakolat.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen benne van a vakolat alapozó vizszigeteles stb kompletten de nem most csináljak mqjd csak marcuis korul kezdik
Plussz a régi kőpor leszedese
jan. 13. 07:56
6/10 mindentudó99 

válasza:

115 M2 -es házamat ahol 145 M2 felület lett szigetelés három hétbe tellt beszigetelni szinezni. Egy ember csinálta. Nikecellel
7/10 A kérdező kommentje:
Itt ketten vannak de ahogy tudom a kozetgyapot macerasabb
De akkor realis lehet
jan. 13. 10:03
9/10 anonim 

válasza:

Ha ketten csinálják mint nálam reális lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!