Lakás festés után nagyon ritka helyeken kis rozsdabarna pöttyök jelentek meg a festéken. Ez mi lehet, valami bogár piszka?
Figyelt kérdés
Hófehér Héra Golddal festettem, a lakás teljesen száraz, jól szellőzött, biztosan nem penész.
A több száz négyzetméternyi falfelületen egy-két rozsdabarna pötty jelent meg, olyan, mint ha picike, halvány kávé pöttyök fröccsntek volna a falra.
Nem csak fő falakon, hanem meleg, belső gipszkarton falakon is előjön néha.
Nagyon nehéz átfesteni, kb. 5 réteg kell neki a javítófestékből, mire halványodik valamennyit.
Én arra gondoltam, hogy valami bogár, vagy légy piszkít rá. A fal nyáron volt festve, a nyári bogár szezonban több pötty volt. Most így télen már nagyon kevés bukkan fel.
Ha legközelebb látok, akkor teszek fel képet aról, hogy pontosan hogy is néznek ki.
tegnap 12:11
1/6 anonim válasza:
Nálam ilyenkor általában -nem mindig!- az is elég, ha nedves ruhával letörlöm.
3/6 A kérdező kommentje:
Telibe glettelve nem volt, részlegesen igen, de teljesen változó, hogy glettelt, vagy gletteletlen részen jön elő a pötty.
tegnap 13:03
4/6 A kérdező kommentje:
tegnap 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!