Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha leszakadt a plafonról a...

Ha leszakadt a plafonról a vakolat mert sokáig ázott és már látszanak a deszkák alatta azt hogyan kell vissza építeni?

Figyelt kérdés

dec. 27. 14:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Más dolog eltakarni és más dolog megjavítani
dec. 31. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már előttem írtí valaki, a laza részeket le kell verni, nádszövetet sűrűn, ferdén bevert szögekkel rögzíteni, mehet a vakolat, és a glett üvegháló erősítéssel és összegyógyítva a régivel, tehát a régit is mellette legalább 1 cm mélyen le kell kaparni kb 10 cm szélességben, hogy össze lehessen vakolni, glettelni üveghálóval. Ez a normális javítás menete.gipszkartont is felcsavarozhatsz a fára, de az a légnedvességet kevésbé bírja, főleg menyezeten, ahol a párakitorlódás a legnagyobb.
jan. 3. 00:34
 13/17 horex ***** válasza:
44%

9-es voltam, rendesen lepontozva

Árulja el valaki hogy kerül, egyes szerint vályog ami baromság, a vakolat a plafonra

Ismétlem azt rengeteget kell gyakorolni hogy a malter odarepüljön ahova kell a fandliból

jan. 4. 11:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az meg életszerűtlen ami a #9-be írtál. Van egy kis vakolathiba és mindjárt teljes födém és tetőcserét javasolsz, nevetséges. Ágyúval galambra vadászat...
jan. 4. 17:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Ugyanezt gondolom én is
jan. 4. 18:00
 16/17 horex ***** válasza:
47%

14/

Kis vakolathiba? Olvasd el a téma cimét

jan. 5. 13:07
 17/17 horex ***** válasza:
58%

15/ A kérdezőnek szintén a cim leirását megfogalmazzását ajánlom

Úgy irtad le hogy a csupasz deszkákat látod nád rabic semmi

jan. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!