Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vízmértéket vagy lézeres...

Vízmértéket vagy lézeres szintezőt vegyek?

Figyelt kérdés

Nem rendelkezem szerszámokkal, így a lakásfelújítás végére szükségem lenne valami eszközre amivel vízszintben tudok polcokat, karnist, szerelvényeket, stb... felfúrni/felszerelni.

Lézerből 360 fokosra gondoltam

Melyik lenne jobb választás?

Köszi

dec. 22. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen felhasználásra vízmértéket vegyél. Lidl/Aldi-ban szokott lenni a 3-as pakk (40-60-100cm) kb 2-3000Ft-ért, az teljesen jó. A lézeres akkor kell, ha nagy felületen kell végig a vízszint, pl métervonalat meghúzni, vagy átvetíteni egy pontot másik falra, ilyesmi.
dec. 22. 15:55
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
40ezret, vagy négyezret költenél?
dec. 22. 17:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Eredetileg ezt néztem ki:

[link]

Nem top kategória, de hobby célra nem is kell több.

Értem, akkor 3 külöböző mérettel már azért el lehet akkor boldogulni.

Köszi

dec. 22. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Jó lesz a sima vízmérték, ház körüli munkákra nem kell több. Ha nagyon technikát akarsz vehetsz digitálisat, de felesleges szerintem.

[link]

dec. 22. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha éppen élvezkedni akarsz munka közben a modern technika adta látványos lehetőséggel, akkor miért ne vennél, ha a használata neked örömet okoz és nem hiányzik nagyon a rá kiadott pénz!

Ha meg egyszerűen csak el akarod végezni vízszintesen a polc v. kép szerelését, akkor bármilyen vízmérték megteszi!

dec. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!