Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vízmértéket hogyan lehet...

Vízmértéket hogyan lehet kalibrálni?

Figyelt kérdés

Ha leteszem az asztalra, akkor a buborék széle érinti a bal vonalat. Ha megfordítom a vízmértéket, akkor viszont már határozottan van egy kis távolság a buborék széle és a vonal között, ezért szeretném kalibrálni.

A kérdés, hogy hogyan kell? A két szélén van egy-egy csavar, de nem tudom, hogy beljebb merjem-e tekerni őket.

2022. aug. 23. 02:50
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Általában sehogy. Így gyártották.

A művelethez amúgy is egy másik "vízmérték" kellene

2022. aug. 23. 04:45
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Általában kimarjá a testbe azt a részt, ahova berögzítik a vízmérték mérő részét.

Az olcsóbbaknál így sok a hiba lehetőség, a pontatlan gép, pontatlan megmunkálások miatt.

2022. aug. 23. 06:11
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyet el kell dobni!
2022. aug. 23. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Türelemmel+ csavarhúzóval.

A libelát kivéve az egyik oldala alá pici papír korongot berakva lehet kísérletezni...

2022. aug. 23. 07:12
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Sehogy, vegyél újat.
2022. aug. 23. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Most vettem újat, kicseréltettem, az sem teljesen okés, visszakértem a pénzt. Elmentem máshová, másik márkát, ez sem teljesen jó. Most akkor? Inkább bekalibrálnám magam, csak nem tudom jó ötlet-e a csavarokon szorítani. Gondoltam ha szorítok rajta, akkor az az oldala feljebb jön és be lehet hangolni, de ha nem így kell, akkor nem állok neki.
2022. aug. 23. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Az üzletben kiprobálod ,elviekbe ha ráteszed valamire és utánna átfordittod és ugyan azt méri akkor jó.
2022. aug. 23. 17:31
 8/9 NTBS ***** válasza:
Vegyél másikat, amit kipróbálsz.
2022. aug. 26. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Miért pontozták le a 7-est, teljesen jól írja.
2022. aug. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!