Nem működik a telefonom vízmértéke! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy Nokia 5-ös telefont, és nem működik a vízmérték. Ez főleg autós játékoknál idegesítő, hogy hiába döntöm a telefont jobbra, mert balra kanyarodik, és csak akkor megy jobbra, hogy ha rázom, és ütögetem a telefont. Magában a készülékben van a baj? Valaki esetleg tud segíteni? Előre is köszönöm a válaszaitokat!2018. aug. 26. 19:04
1/5 anonim válasza:
Vízmérték xxdddd régen nevettem ekkorát, köszi 😀
3/5 anonim válasza:
Van benne pedig gyro szenzor. Úgy tűnik hibás példányt vettél, azért nem működik. Garancia!
4/5 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom hogy gyroszkóp akk jó?
2018. aug. 27. 06:46
5/5 anonim válasza:
Milyen szó az "akk"?
Ez itt egy fórumjellegű fórum, nem SMS, nem chat, nem Messenger stb.
Fórumokon viszont illik tisztességesen fogalmazni. Még ha nem is ehhez vagy szokva.
Netikett, Fórumetikett, ha esetleg érted, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!