Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mi a véleményetek erről ha...

Mi a véleményetek erről ha ilyennel találkoznátok?

Figyelt kérdés

Villanyszereléssel kapcsolatban kértem munkát hogy régi ház úkra vezetékelése.

Na most. Konkrétan előszőr nem volt nála a cégws pecsét.

Másodszor az említett cégnek a főnőke folyamatosan negativ értékelést kapott hogy lelépett az anyagdíjjal. Viszont nem ezzel az emberrel találkoztam. A cég pedif pár hónapja hozták létre. Pedig azt mondta hogy több éve van cége.

Ti elfogadnátok így az ajánlatot? Vagy nagyon rizikós? Most ha lelép az anyag árral akkor abból a pénzből nem látok már semmit sem…

dec. 18. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba! Megmondtad, hogy nem kéred a munkáját és pont. Részedről ennek az ügyletnek vége! Tiltsd le a számát, ne olvasgasd el amit ír!

Ez már tényleg a legalja, hogy érzelmileg próbál zsarolni. Villanyszerelő egyáltalán a szakmája?

Persze, ha van felesleges pénzed, akkor bízd meg a munkával

#5 voltam

dec. 18. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondd meg neki, hogy sajnálod, de már döntöttél és nem fogod megváltoztatni.
dec. 18. 12:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Rendben

Koszonom!

Hat elv epitkezes a fo profilja a cegnek. Csak nincs sok tapasztalatom szakmunkasokkal. Ezert is kertem ki a velemenyeteket/tapasztalatokat.

Mindenkinek ment a zold kez!

dec. 18. 12:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok tapasztalatom van, azért mondom azt , amit :)

#11/5 vagyok

dec. 18. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a válasz még egy intő jel. Örülj hogy időben visszamondtad.
dec. 18. 13:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ilyent le kell tudni kezelnie. Bár most, hogy már túl vagyok a vállalakozós időszakomon, elmondhatnám, hogy a pokolba kívántam minden egyes megrendelőt, aki tologatta a dátumokat (az is tologatja, aki lemondja, ne legyen tévedés, ő a végtelenbe tolja). És azóta nem is haragszom egyetlen vállalkozóra sem, aki ezt csinálja. Mert valóban, a megéléshez tartani kell a kebelhez közel pár munkát. És bár én ezt sosem csináltam, mások meg gyakorlatilag mindig csinálják, hogy hitegetik a megrendelőt, mert így egymás után tudják elvégezni a munkákat, s ha bármennyi kiesik, mindig lesz valami, amit lehet kezdeni.

Érett ember előbb gondolkodik, nem pedig utólag csapkod a gyakorin.

dec. 18. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, hogy előleget nem adsz senkinek, anyagra se. Adjon listát hogy mi kell és rendeld meg magad az anyagot.

Vagy ha vele akarod megvetetni, először vegye meg, aztán amikor odaviszi neked akkor majd kifizeted.

Nálam így működik, előre nem kap senki egy fillért se!

dec. 18. 21:03
 18/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Én életemben egyszer adtam előre anyagra pénzt vagy 17 éve 40 ezret. Soha többet nem láttam se a villanyszerelőt se a pénzt. Ez volt a tanuló pénzem.
dec. 18. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy átvételi elismervény lenne a minimum, de nem ártana szerződtetni se... Nekem ismerős csinált teljes újravezetékelést, ott nem volt kérdésem. Minden más esetben lett volna pár.
dec. 19. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!