Mi a véleményetek erről ha ilyennel találkoznátok?
Villanyszereléssel kapcsolatban kértem munkát hogy régi ház úkra vezetékelése.
Na most. Konkrétan előszőr nem volt nála a cégws pecsét.
Másodszor az említett cégnek a főnőke folyamatosan negativ értékelést kapott hogy lelépett az anyagdíjjal. Viszont nem ezzel az emberrel találkoztam. A cég pedif pár hónapja hozták létre. Pedig azt mondta hogy több éve van cége.
Ti elfogadnátok így az ajánlatot? Vagy nagyon rizikós? Most ha lelép az anyag árral akkor abból a pénzből nem látok már semmit sem…
Amennyiben van mód mást keresnék, felbontanám a szerződést. Ha nincs szerződés, nincs semmi, akkor simán visszamondod.
De úgy nézem már fizettél előleget. Remélhetőleg van róla papírod, és szerződésed. Akkor tudsz követelni. Ha nincs, akkor tanultál valamit és szarba vagy. Főleg ha tényleg lelép.
Még nem adtam semmit sem
Szerződést kitöltottem de nem volt pecsét így nem mentem bele még. De maszekba akarja megoldani hogy mint egyéni vàlallkozó.
Csak nagyon rossz érzéswm van róla. Nem akarok senkit sem átverni meg hitegetni ezért most én érzem magam nagyon kellemetlenűl…
Csak amit le írtam azok alapján vannak kétségeim.
Ha van szerződés mindjuk de csak saját nevére csinálja azzal is tudok valamit kezdeni vagy nem?
Biztos, hogy keresnék mást
A mi villanyszerelőnk összeírta, hogy mi kell, mi megvettük. Hogy ne az legyen, hogy máshol olcsóbb, meg stb
A végén meg kifizettük a munkadíját
Előre amúgy sem adnék pénz senkinek, pont az ilyenek miatt. Vegye meg ami kell, és hozz a számlát a cuccokkal, akkor kifizetem , vagy megveszem én. De így odaadni egy csomó pénzt egy idegennek...hát lehet soha többet nem látod és nem is tudsz mit csinálni, szerződés ide vagy oda
Ne legyen rossz érzésed, mert egy bizonytalan, rossz dolgot visszamondasz. Pont az ilyeneket használják ki. Jelezd neki, hogy jobb ajánlatot kaptál. Ennyi.
Ha köti az e et a karóhoz, érdekli, akkor mond, hogy kizárólag a végén kell fizetned. Vagy bevállalja vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!