Gáz vagy indukciós lap? A gázért 3500 ft átalányt kell fizetni, viszont a villany jobban a barátom.
Nem tudom mit jelent, és kinek kell fizetni a 3500 Ft-os átalányt. A két lehetőség közül kinek mi van megszokva, teljesen másként működnek.
Ha a villany a barátod azt kell választani, viszont szakemberrel meg kell nézetni a hálózat állapotát mert ott azért repkednek a KW-ok és ezzel együtt az Amperek.
Tanusítom a dolgot, amióta nincs gázfőzőlap, nyári allergiám is sokkal gyengébb.
Még 10 éve a háziorvosomtól hallottam először a témát, kétkedve fogadtam, de azóta léptem-nyomon olvasni róla.
A villany kedvesebb, jobb, szabályozhatóbb...csak..
értő ember csinálja a hálózatot, FI védelmet, és a védőföldet..
természetesen egy főzőlap miatt nem kell nagy beruházás, de az energia(Amper)igény miatt mégis..
Villanyszerelő vagyok. Ez a része nem gond. Eddig csak otthon főztem, ott palackos gázt használtunk.
Csupán csak az érdekelt, hogy megéri e a magasabb villanyszámla, vagy a “végtelen” gáz jobb-e. Igaz sokan panaszkodnak rá a városban, hogy eléggé gyengén melegít.
szerintem megszokás kérdése.
Mi mikor megvettük a házunkat, villany volt. Ráadásul új, modern, hipi szupi.
én 3 hónap után szedettem ki és cseréltettem gázosra.
Én nem tudok villanyon főzni, pedig gyakorlott háziasszony vagyok.
Barátnőm pont az ellenkezője. Ő meg a gázt köttette ki, mert ő meg azon égetett le mindent.
A gázzal nekem 1 bajom van, az is csak a csodás rezsicsökkentés óta.
Ha tudom, hogy hidegebb van, többen kapcsolnak gázkazánt, elöbb neki kell állnom főzni.
Az utóbbi 1-2 évben tapasztalom, hogy kék helyett sárgán ég a gáz. Fűtőértéke pedig pocsék.
Ez havi 3-4 nap szokott előfordulni durván.
"Még 10 éve a háziorvosomtól hallottam először a témát..."
Egész életemben eddig gázzal főztem, sütöttem. De eszembe nem jutna úgy begyújtani, hogy az elszívó nem megy. Teljesen rutin mozdulat, hogy nyúlok az elszívó kapcsolójához, utána a tűzhely tekerőgombjához.
Személy szerint jobban szeretem a villanyt mert mindig ugyanolyan.
Gáz folyton változik hogyan süt, hogy épp mi jön a csőből és van-e rendes nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!