Mi volt ennek a régi PC játéknak a neve?
Figyelt kérdés
Még a 90-es évek végén játszottam vele, de lehet sokkal korábbi játék. Versenyzős, dedós játék volt, a járművekre nem is emlékszem milyen volt, csak a pályákra. Volt hogy a kád szélén kellett versenyezni, tehát körbe körbe, volt hogy szerszámos asztal tetején, konyhaasztal tetején, ahol nyilván szerszámok voltak és élelmiszerek. Volt egy adott körszám, azt kellett teljesíteni. Felülnézetből volt az egész játék.dec. 8. 06:19
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Oh, zseni vagy! :D Hogy én ezen már hányszor gondolkodtam, meg keresgettem a googleban, hogy majd rájövök mi volt az. Köszönöm szépen! :D
dec. 8. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!