Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyit kér ezért a munkáért...

Mennyit kér ezért a munkáért a szerelő?

Figyelt kérdés

2 db radiátort kellene felrakni. Ennek az anyagköltsége 2 radiátor és a csövek plusz a munkadíj.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ezt itt senki nem tudja nekem megmondani, kíváncsiságból érdekel.

ma 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
60.000Ft-ot.
ma 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Mester ember mifelénk úgy kezdi kisszállási díj 20000 Ft.

Szerintem felém 200000 Ft simán van.

ma 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
2000 Ft. per megkezdett munkaóra. Aki ennél többet kér, azt nem szabad felkérni a munka elvégzésére. Számlával a duplája is elfogadható.
ma 20:39
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
A munkadíj 50 ezer biztos lesz. Az anyag meg attol függ . A radiátor lehet 50 és 150 centis is
ma 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
3. 2000 Ft-ért te se mennél el dolgozni. Én mint alkalmazott villanyszerelő netto 1880 Ft órabért kapok, de nekem nem kell szerszámot vennem, munkaruhát, autot fenntartani, stb. Nem is értem, hogy gondolod.
ma 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Azt írod 2000-ért nem dolgozna senki, majd közlöd, hogy 1880 Ft.-ért dolgozol per óra... Egyébként meglepődnél, hogy az átlag magyar mennyit keres órabérben. Elmondom, hogy közel van a 2000-hez. Nem véletlenül írtam ezt.
ma 21:38
 7/7 mindentudó99 ***** válasza:
#5 Hát nem fizetnek túl ilyen jó szakmával. Egy gyarban többet fizetnek 8 elemivel.
ma 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!