Milyen szerszámok szükségesek sérült laminált parketta felszedéséhez?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és szeretném ezt megugrani. Van pót parkettám...Ezért nem szeretnék szakembert hívni. Olvastam, hogy gel sem kell bontani a faltól, hanem ki lehet szedni a sérült elemeket anélkül is, csak spec szerszám kell hozzá, az utcsó darabot pedig klikkelés helyett beragasztással lehet pótolni és ennyi. Segítenétek pár tanáccsal, iránymutatással és hogy milyen szerszámokat kell beszerezzek pontosan. Köszönöm a segítséget.nov. 24. 14:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem úgy nem lehet kiszedni hogy középről egyet.
Vissza kell szedni mind és akkor lehet normálisan megcsinálni.
2/2 anonim válasza:
Ezt csak akkor próbáld megugrani, ha megfigyeltél már ilyen munkát. Nem annyira egyszerű felszedni, és visszarakni, mint azt gondolná az ember. Ellenkező esetben oldd meg nőiesen: a hibás részt takard el szőnyeggel, vagy tegyél rá egy kisebb bútort, pl. ülőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!