Parketta felszedése?
Sziasztok!
Most vásároltam egy panel lakást amiben a bontási munkák egy részét saját kezűleg fogom végezni (tapéta levakarása, csempe, járólap felszedése, stb.), viszont a szobák parkettásak és azt még életemben nem bontottam.
Próbából megkezdtem, egyesével feljönnek a darabok, viszont alatta van még egy réteg fa, 45 fokos szögben a felső rétegre.
Hogyan célszerű ennek nekiállni? Bármilyen tippet, tanácsot örömmel fogadok! Köszönöm előre is.
Miért kell felszedni a parkettát? Olyan rossz? ha megfelelő halálos vétek felszedni, mert többet és bárminél, főleg egy lamináltnál.
Kérdés, hogy ragasztva van a parkettád, vagy szegelve, ezt nem írtad.ha szegelve van párnafára, azt csak felfeszegetni lehet és elég nagy munka, ha le van ragasztva, akkor könnyebb talán.De egyszerűen feszítővas, kalapács véső és hasonlókkal lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!