Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért jó az, ha a konyhabutor...

Miért jó az, ha a konyhabutor plafonig ér?

Figyelt kérdés
És így nem lehet letorolni a tetejét. Nekem nem tetszik. Nálad hogy van?
nov. 17. 13:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Normál belmagasságú lakásra értem.
nov. 17. 13:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Az mondjuk nem baj, hogy nem kell törölgetni, de nekem nagyon zsúfolt benyomást kell.
nov. 17. 13:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Plafonig ér, és jó döntés volt.

A kisújjam sem fér be a szekrény és a plafon közé, így nem kell takarítani sem. A szekrény felső része egy lomtár,csak létráról lehet elérni, gyakorlatilag egy plusz gardrób.

Ez úgy megtetszett, hogy az összes szekrényem is plafonig ér.

Rengeteg plusz hely☺️

nov. 17. 13:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem ér fel... épp az előbb törölgettem a tetejét. :)

Nyilván azért, hogy minél több pakolóhely legyen.

nov. 17. 14:09
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem tetszik, inkabb takarítom a tetejét.

Eleve, amit felteszel a legfelső polxra, kb sosem fogod levenni, és nekem is zsúfolt hatást kelt.

Gardobszekrenynél tetszik, konyhaszekrénynél nem.

nov. 17. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi konyhám lenne valószínűleg plafonig érő lenne, mert akkor lenne helye a nagyon ritkán használt dolgoknak is és jobban elférnék, de bazi nagy konyhám van, bőven van helye mindennek :-)
nov. 17. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Számomra esztétika és praktikuk leginkább.

Ha nem ér plafonig, akkor is telepakolja mindenki szeméttel a konyhaszekrény tetejét: dobozokkal, ritkán szükséges eszközökkel. Akkor tényleg inkább legyen plafonig érő, és maradjon meg a letisztult rendezett kép. Nem kell a szüleink balkáni stílusát jövetnünk.

nov. 17. 16:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen, praktikusnak praktikus. De nekem sem tetszik. Szeretem ha van hely fölötte. Attól még modern lesz.

Köszönöm a válaszaitokat! 😀

nov. 17. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem ér a mennyezetig, akkor eszünkbe sem jutott, hogy ez gond lenne. Most meg idegesít, mert a legfelső polcra amúgy is csak létrával lehet bármit feltenni, a szekrény tetejét nagyon nehéz takarítani.

Ha szeretnéd, tetszik úgy, akkor legyen mennyezetig érő, ha nem szeretnéd, nem tetszik a látvány, zsúfoltnak érzed a konyhát tőle, akkor ne legyen. Mindkettő megoldás jó. Mivel utálok takarítani én ha újra csinálhatnám akkor a mennyezetig érő szekrényt választanám.

nov. 17. 20:08
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Látványtervezovel meg fogom nézni így is, úgy is. Jó hogy leirtad ezt, köszönöm.
nov. 17. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!