Miért jó az, ha a konyhabutor plafonig ér?
Plafonig ér, és jó döntés volt.
A kisújjam sem fér be a szekrény és a plafon közé, így nem kell takarítani sem. A szekrény felső része egy lomtár,csak létráról lehet elérni, gyakorlatilag egy plusz gardrób.
Ez úgy megtetszett, hogy az összes szekrényem is plafonig ér.
Rengeteg plusz hely☺️
Nálam nem ér fel... épp az előbb törölgettem a tetejét. :)
Nyilván azért, hogy minél több pakolóhely legyen.
Nekem nem tetszik, inkabb takarítom a tetejét.
Eleve, amit felteszel a legfelső polxra, kb sosem fogod levenni, és nekem is zsúfolt hatást kelt.
Gardobszekrenynél tetszik, konyhaszekrénynél nem.
Számomra esztétika és praktikuk leginkább.
Ha nem ér plafonig, akkor is telepakolja mindenki szeméttel a konyhaszekrény tetejét: dobozokkal, ritkán szükséges eszközökkel. Akkor tényleg inkább legyen plafonig érő, és maradjon meg a letisztult rendezett kép. Nem kell a szüleink balkáni stílusát jövetnünk.
Igen, praktikusnak praktikus. De nekem sem tetszik. Szeretem ha van hely fölötte. Attól még modern lesz.
Köszönöm a válaszaitokat! 😀
Nálunk nem ér a mennyezetig, akkor eszünkbe sem jutott, hogy ez gond lenne. Most meg idegesít, mert a legfelső polcra amúgy is csak létrával lehet bármit feltenni, a szekrény tetejét nagyon nehéz takarítani.
Ha szeretnéd, tetszik úgy, akkor legyen mennyezetig érő, ha nem szeretnéd, nem tetszik a látvány, zsúfoltnak érzed a konyhát tőle, akkor ne legyen. Mindkettő megoldás jó. Mivel utálok takarítani én ha újra csinálhatnám akkor a mennyezetig érő szekrényt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!