Mi az oka annak, hogy a WC tartály újratöltésének zaja és ideje megváltozott, aztán, hogy a panelházban volt egy vízelzárás? Ezt követően újra megengedték a vizet, és most ez van.
Figyelt kérdés
Lassan tölt újra és sokkal csendesebb, de megnéztem a vízórát, ha elcsendesedik akkor nem forog tehát ebből gondolom, hogy a víz nem szivárog. vélemények?ma 12:48
1/11 anonim válasza:
A WC tartály szelepe elég kényes, és nagyon pici furatok vannak benne. Tipikus, hogy egy vízszerelés alkalmával tele meg a vízrendszer apró szeméttel, földdel, homokkal, és valószínűleg most ebből kapott a tartály szelepe is, emiatt tölt lassabban, lett csendesebb. Szóval ez nem annyira jó jel. Ha letekered a csapjaidon lévő szűrőfejet, perlátort, valószínűleg ott is fogsz koszt találni.
3/11 A kérdező kommentje:
Én nem szívesen javítanám, mert nem értek hozzá egyáltalán (ha értenék, akkor nem itt érdeklődnék). Ezek szerint hívjak szerelőt? Ez nem mosódik ki magától?
ma 13:23
4/11 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, elnézést: mi a legrosszabb amire számítsak? Pld.: kirobban a fal, lerobban a tartály? :D
ma 13:27
5/11 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Nekem sajnos szét kellett szedni emiatt. Ha nem zavar, és rendesen elzár, akkor nem muszáj piszkálni.
6/11 A kérdező kommentje:
A csapokat direkt kifolyattam, mert aggódtam a Wc miatt, reméltem ez segít, de ezek szerint nem :(
ma 13:28
7/11 anonim válasza:
Előfordulhat folyni fog, vagy nem tölt fel a tartály, attól függően hol akad meg, vagy hova gyűlik fel további szennyeződés
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma is tanultam valamit. (És a fene vigye el azt aki amiatt el kellett zárni a vizet.)
ma 13:30
9/11 anonim válasza:
Nálunk nem volt elzárva, mégis így jártunk, ha ez megnyugtat. :)
Szétszedtük, kitakarítottuk, egy fokkal jobb lett, de pár hét múlva folyni kezdett, átengedett a szelep. Anyáztunk egy sort és végül cseréltük a töltőszelepet, azóta nincs gond. 8 ezer forint volt. Ha nem magadnak cseréled, akkor + a szerelő munkadíja.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez megnyugtató, ennyit ki tudok rá köhögni :)
(Feltéve, ha idén történt haha és az ár még aktuális :D)
ma 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!