Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Aljaztkiegyenlitőt lehet...

Aljaztkiegyenlitőt lehet betonfestékkel festeni? Ugyanolyan tartós lesz mintha mással burkolnám le?

Figyelt kérdés
Ha nem muszáj akkor nem csempézem le, egyszerűbb is lenne festeni.

#betonfesték #Aljaztkiegyenlitő
nov. 10. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az aljzatkiegyenlítő nem kopásálló, akkor sem ha lefested. A küszöbök előtt, asztalok körül elég viseltes lesz pár hónap múlva.

A kerámia járólapok a kopásállóságuk miatt terjedtek el, nem a díszítés a fő szerepük.

nov. 10. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Az Epodex betonfestékére gondoltam, bemásolom a marketinget.

Bármilyen felületen használható, például betonon, esztrichen, fán stb.

Anyag: Epoxigyanta (vízbázisú) habhengerrel történő felhordáshoz

Tulajdonságok: szagtalan, kopásálló, vízálló, UV-stabilizált, nagy fedőképességű

Feldolgozási idő: kb. 90 perc 1kg esetében

Megkötési idő: 16-24 óra

Szállítási terjedelem: epoxigyanta és keményítő + színezőanyagok

A 2K BETONFESTÉK rendszer felületi tömítőanyagként és bevonatként használható. Ez a rendszer különböző belsőépítészeti felhasználásokra alkalmas.

Használható mint:

Padlófesték

Padlószigetelő

Garázsszigetelő

Betonfesték

Cementfesték

Esztrichfestés

Vakolatfestés

Kőfesték

Azt írja kopás álló és bevonatnak felel, ezért gondoltam hogy jó lehet.

nov. 10. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az számít, hogy valami mennyire kopásálló, hanem az alatta lévő réteg minősége.

Tegyél rá egy papírlapot egy szivacsra. Amikor megnyomod, átszakad, meggyűrődik.

Na most ezt a papírlapot tedd a konyhapultra. Hiába nyomkodod az ujjaddal, nem fog átszakadni.

nov. 10. 19:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem mit akarsz mondani. Ne értsd félre, nem az a célom hogy kierőltessem belőled a "igen jó lesz" választ. Amit írtál arra gondoltam én is. De ha eszembe jut egy laminált vagy vinyl padló, akkor nem az erő jut eszembe róluk, max egy kis súly elosztást nézek ki belőlük.
nov. 10. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!