Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Fürdőszobában hogyan rögzíthet...

Fürdőszobában hogyan rögzíthetek a falhoz két munkalapot úgy, hogy lebegjen?

Figyelt kérdés

A fürdőszobában van egy 2m széles falrész. Itt a szekrény helyett két munkalapot helyeznék el, pontosan így, ahogy itt is van:

[link]

Három fallal is érintkezik, s szeretném valahogy úgy rögzíteni, hogy a tartókonzol ne látszódjon. A kérdés, hogy hogyan rögzíthetem? Egy L alakú nagy teherbírású fali konzolra gondoltam (mondjuk 4 db. -ra laponként), s abban reménykedem, hogy nem látszana nagyon ki (főleg, ha az alsó polcon amúgy is tárolnám a kendőket, stb.).

A munkalap pedig egy konyhai munkalap lenne, ami max. 50cm -ig jönne ki (ami 63.5cm széles, ebből 13.5cm -ert levágnék és azt alulról hozzáragasztanám, így 13.5cm + a lap 1.8 cm -es vastagságával (összesen 15.3 cm) egy vastagabb lap érzetet keltené, szintén takarván egy picit a lefolyót és esetleg a tartókonzolt.

Ti hogyan oldanátok meg? Van bármilyen elképzelésetek? Szívesen fogadok bármilyen megoldást. : ))

Köszi!

tegnap 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt valami kis izé van a falba csavarozva tiplivel és arra ráhúzva a polc. Bocsi, hogy nem tudom a nevét, nem én tettem fel és még nő is vagyok :)) de ráguglizok, hátha
tegnap 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Na ilyen

[link]

tegnap 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A hátsó és a két oldalfalhoz sarokvassal lehet rögzíteni, csak akkor látszik, ha alánézel.

Illetve ha úgy sem akarod látni, akkor nútot kell marni a munkalapok éleibe, a nútnak megfelelő méretű lécet felcsavarozni és ráhúzni a lapokat.

tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!