Egy 600W-os infrapanel elég egy 6m2-es fürdőszobába?
nov. 3. 18:31
1/8 anonim válasza:
Nem. Próbáltam, bedőltem az infra fanoknak, visszatértem a "maradi" ventilátoros hősugárzóra. Százszor többet ér.
2/8 anonim válasza:
Egy 500w-os Nobo elektromos fűtő panel nekem elég hasonló méretű fürdőszobába.
3/8 anonim válasza:
Tudod, nem mindegy, hogy egy hat irányból 26 fokra túlfűtött társasház mélyén van a fürdőszobád, vagy egy tanyaház sarokhelyiségében fűtetlen padlás és pince között, nógrádi éghajlaton. Ez alapján kb. be is lőheted magadnak a választ.
4/8 anonim válasza:
Kétdimenziós fürdő? Olyat semn láttam még.
5/8 anonim válasza:
ma 19:16
Ez mondjuk igaz is lehetne, de milyen az a "hat irányból 26 fokra túlfűtött társasház" amelyikben a fürdőszoba fűtési lehetősége felmerül?
Ugyanis a kérdés erről szólt.🫢
6/8 Oldfire válasza:
Nekem nem igen vált be.
Le cseréltem egy ventilátoros hősugárzóval.A lényeg a ventilátoron van. Az megtudja mozgatni a levegőt. Termosztátos, időzítő beállítással. Azóta nincs gond.
7/8 anonim válasza:
tegnap 19:16
Figyelj panellakó. Ha a te fürdőszobádat 6 oldalról 26 fokos falak veszik körül akkor ott 26 foknak kell lennie. És attól hogy nem nógrádi vagy mint az összes többi válaszoló, tegyél annyit mindenszentek alkalmából gyújtsál gyertyát és élvezd a fürdőszobád kiegészítő fűtés hatását.
8/8 A kérdező kommentje:
Társasház, de csak 2 oldalból (szomszédból) fűtött. A fürdőszoba kicsiny mérete miatt gondoltam, hogy elégséges lehet.
tegnapelőtt 04:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!