Hogy néz ki a szobátok, vagy a hálószobátok? Csatolnátok képet? Lehet régi is,, nagyon régi is, lehet felújított is.
Figyelt kérdés
Ötleteket keresek szoba felújításhoz, de nincs semmi ötletem. Egy régi kádár kocka, nagyon régi bútorokkal. Nincs rá nagy keret, de próbálom ötvözni a régit és az újat, kihozni belőle valami átlagosat, de szépet.tegnap 09:42
1/2 kürtőskalácska válasza:
Küldesz néhány fotót a bútorokról és a szobáról? Úgy lehet,hogy itt össsze tudnánk hozni valamit.
Szerintem nagyon senki nem akarná lefotózni a szobáját.
2/2 anonim válasza:
Annyi ilyen ötlet van a neten (google, pinterest, social media csatornák) - bútorfelújítós, falfestős is. "Bedroom design idea" vagy hasonló keresőszóval szerintem csak győzd kiválasztani, mi tetszik. Régi bútorokat átfestheted modernre vagy eladod és veszel olcsóbb kategóriás újat (vagyis használtat, pl. marketplace) és azt alakítod saját ízlésre. Nem kell egyszerre sokat költeni, érdemes apránként, de átgondoltan haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!