A hagyományos, tekergetős mosdó, mosogató, vagy kádtöltő csaptelepeknek van bármilyen előnye az egykarosakkal szemben, pl. tartósság vagy csak hátrányuk?
Figyelt kérdés
A hátrányukat ismerem, hogy több lépés beállítani a víz hőmérsékletét. Régen tudom hogy ilyeneket volt szokás mindenhol használni, de manapság is lehet ilyeneket kapni.okt. 30. 18:42
1/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne kapni?
Én jobban szeretem mint a karost mert könnyebb beállítani a megfelelő hőmérsékletet és mennyiséget.
2/4 anonim válasza:
A hagyományosnak több előnye is van. Pl. hosszú élettartamú, javítása egyszerű, a gumitömítés könnyen cserélhető, széles tartományban állítható az átáramló víz tömegárama. A "karos" beállítása nehezebb, a tömegáram erősen korlátozott. Pl. átfolyós gázbojlerhez alkalmatlan is. Összefoglalva tehát a "tekerős" sokkal jobb.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom számomra a karos használata sokkal könnyebb és egyszerűbb.
okt. 30. 19:30
4/4 anonim válasza:
Mindenki mást szeret, ezért van olyan sokféle. Én is az egykarosat szeretem, a párom is, amikor építkeztünk akkor fel se merült, hogy másmilyen legyen. De vannak nagyon szép, modern tekerős csapok is, azok is tetszenek ha másnál látom. Csak praktikusabb az egykaros szerintem, mert tényleg lehet egy kézzel is állítgatni, nyitni-zárni.
De az tény, hogy valószínűleg hosszabb az élettartama a tekerős csapoknak - bár nálunk már 15 évesek elmúltak a csapok és eddig csak a konyhait kellett scerélni, a többi pont olyan mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!