16-os ötrétegű és a 20-as ötrétegű között mekkora különbség van átfolyásban egy átlagos családi háznál?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony a furat a könyökökben, nem tudom ez a vízhozamot és a nyomást mennyire befolyásolja?okt. 23. 20:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem eléggé visszafogja. 16-ossal van annyi tapasztalatom,az leszűkül ha jól emlekszem 8-asra a fittingben. Az akváriumom vízcseréje van ilyennel megoldva, és a feltöltő szivattyú max fokozaton is nagyon lassan tudja átnyomni rajta a vizet. Inkább a 20-ast válaszd ha lehet.
2/3 anonim válasza:
Az épületbe bejő csövek 3/4 esek (20).Innét már mindenhova fél colos megy,ívekben is .Elegendő ez.
3/3 anonim válasza:
#2 Vascsőből igen,csakhogy a kérdésben lévő 5 rétegű műanyag cső nem ilyen. Míg a vascsőnél kívülre csavarod az idomokat, addig a műanyag fittigjei a cső belsejébe mennek, jelentősen, kb a felére lecsökkentve a keresztmetszetet. Ahogy írtam,olyan 8mm átmérőjű furat van a roppantós idomokban, az pedig jelentős keresztmetszet csökkenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!