Magam megcsinálhatom a tetőt?
Sziasztok!
A tetőm Bitumenes hullámlemez.
Nagyon régi, nagyon csúnya.
A fő gerendák vasból vannak és azokon vannak a cserép lécek, amik szintén elég jó állapotban vannak.
Ha csak annyit csinálok, hogy kicseréltem a Bitumenes hullámlemezem sima lemez tetőre azt meg lehet csinálni?
Jelenleg, annyi pénzem van hogy az anyagot meg vegyem, de szakemberre nincs és ilyen árrak mellett valószínűleg egy darabig nem is lesz. (beszéltem egy párral, de 15.000 nm áron dolgoznak)
Viszont, sürgős lenne megcsinálni, mert már be is ázik, pár helyen és tényleg undorító.
Szerintetek, érdemes bele kezdeni vagy mit tehetek? Te mit csinálnál?
Valamit kezdenék a beázzással, ha nincs rá keret. Amúgy magam nem kezdenék bele.
Nincs olyan alkatom ami arra buzdítana, hogy milyen jó is lenne nekem a tetőn mászkálni. Valamint egyáltalán nem értek hozzá. Az anyagköltség se olcsó. Ha több kárt csinálok, mint hasznot és majd kétszer kell az anyag költség és majd egyszer egy szakmunkás díja, akkor sok mindent nem csináltam.
Sok mindenebe bele kezdenék egyedül is, de mivel ehhez kicsi rálátásom sincs, így hanyagolnám. Ugye olyan helyen dolgozni ahová nem vagyok odaillő és olyan szakmába kezdeni amihez nem értek az úgy már halmozottan probléma.
4
Sátor tetőm van. :)
Mi az a sima lemez tető amit tenni akarsz fel.???
Ha trapézlemez vagy cserepes lemez a sátortetőre nem fog menni egyedül , ahhoz kell egy szakember.
Sokat kell vágni és ezzel ellehet nagyon szabni, rontani.
Nekem 200 nm nyeregtetőt csináltak meg, 500 ezer ft-ért, ennyi volt a munkadíj.
Keress te is olcsóbbat, az a 15000 ft még anyaggal is drága lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!