Gipszkartonfal kiszedése nagy munka?
Figyelt kérdés
Van benne elektromos vezeték is. Szoba és abból nyíló gardrób van elválasztva vele. Nem tudom a fal alatt lehet parketta vagy azt ki szokták hagyni?okt. 4. 12:40
1/4 anonim válasza:
Nem nagy munka. A vezetékekre figyelni kell, lehetőleg előre lekötni, kihúzni a vezetékeket, hogy üres falat bonts.
Ha utólag tették oda, akkor lehet alatta parketta. Ha előre felfalaztak és utána burkoltak, akkor lehet ki vna ott hagyva a hely. (valszeg az első verzió a valószínű)
2/4 A kérdező kommentje:
Ha az első variàciò van, akkor is hozzà van valahogy fogatva a parkettàhoz? Tehàt marad utàna lyuk esetleg?
okt. 4. 20:16
3/4 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. En ugy csinaltam tetoterben egy wc levalasztast, hogy a jarolapot nem bantottam.
Ha nem nagy a tav, akkor nem muszaly lefurni, ha a ket fal tart, esetleg a plafonmba is lehet rogziteni.
Ha parketa, akkor 1-1 luk nm gaz, javithato.
4/4 A kérdező kommentje:
Parketta van alatta
okt. 5. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!