Egy 18 m2-es szoba kétszeri glettelése és festése 165.000,-Ft + anyagdíjért reális?
Figyelt kérdés
okt. 2. 12:43
1/12 anonim válasza:
Mégis mi a francért gletteltetitek a padlót?
2/12 anonim válasza:
1. jogos.
De még ha a falakat glettelnék, azt se kell kétszer.
Ha olyan rossz a fal akkor azt már malterral kell kihozni.
4/12 anonim válasza:
Telibe glettelés volt 2x, hogy teljesen sima lett a fal mindenütt? Akkor reális.
5/12 anonim válasza:
Na látom a segédmunkások jöttek lepontozni. Have fun...
6/12 anonim válasza:
Úgy látom, a rossz idő miatt ma nagyon sokan a lepontozással vezetik le a frusztrációjukat.
7/12 anonim válasza:
Igen.
Most festettek nálunk baráti áron, ahhoz hasonlítva nagyon korrekt, jó.
Ha adótartalma is van, akkor pláne nagyon szolíd ár.
8/12 anonim válasza:
Én is most festtettem nem is egyet, szerintem is elfogadható ár. Sajnos ez ilyen drága mutatvány. Vagy fene tudja, mi a drága, négyzetméterben szokták számolni, akkor pedig nálad 3-4000/m2 jön ki, annál szerintem nálam drágábban dolgoztak kicsit. Pláne ha meg vagy vagy leszel elégedve az eredménnyel, akkor (is sok, de) nem drága.
9/12 anonim válasza:
8: Nem tudjuk a belmagasságot, és hogy mekkora nyílászárók vannak, szóval ez csak tippelés.
Eltart azért 2-3 napig 2 embernek, úgy számold, nem a nm-t.
Alkalmi munka mindig drágább, mint amit állásban fizetnek valakinek.
Adótartalom 15% akkor, ha nem ÁFA-köteles, ezt kapásból vedd le.
Szerszámokat, eszközöket is ők veszik.
10/12 anonim válasza:
8: Mondjuk 4 m magas, mint nálunk és a kerület 17 m is lehet (4, 4, 4.5, 4.5), de 22 m is lehet (2, 2, 9, 9), vegyük a nagyobbat, 88 nm + 18 nm, máris 2000 alatt van négyzetmétere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!