Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kémény körbeszigetelését/bádog...

Kémény körbeszigetelését/bádogozását hogy lehet JÓL megoldani?

Figyelt kérdés

5-7 éve bádogoztattam újra a kéményeimet. A mostani nagy esőzések után folyt végig a víz a falukon be a padlástérbe...

Akkor sem értettem hogy az a xiloplaszt mit ér, pár év után elválik a faltól...

Hogy szokás ezt tartósra és jól megcsinálni?

(vakolatlan téglakéményeim vannak)

Előre is köszönöm a tanácsokat!

szept. 17. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Valami fotót tudnál feltölteni, hogy egyáltalán legyen fogalmunk, hogy most hogyan is néz ki a kéményed, és a tető találkozása?

Fotót pl. a [link] tudod feltölteni, majd az ott kapott linket ide bemásolni.

szept. 17. 10:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Jogos. Itt a kép: [link]

Betoncserép van fent.

Ha lehet olyan megoldások érdekelnének amihez nem kell teljesen újra bádogozni meg megbontani a tetőt, ha lehet...

szept. 17. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én amit megpróbálnék az a zsindelyragasztó, az kátrányos trutyi ugyanúgy karustban kapható, és nem csak a kémény és az alu lemez közé kellene nyomni, hanem afölé is, hogy már az kifelé vezesse a vizet
szept. 17. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, otta kémény és a bádog csatlakozását kell egy masszívabb anyaggal átfedni,ami lehet kenhető is. Fontos, hogy a kéménytéglára jól tapadjon, valószínűleg kicsit meg kellene csiszolni a felületet.
szept. 17. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!