Amikor új vízrendszert alakítanak ki felújításnál, ki kell szedni a régi csöveket a falból?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, csak felmerült bennem. Az én agyam azt mondja, hogy nem, de nem vagyok vízszerelő, szóval érdekelne. Mondjuk adott egy szocreál lakás vagy egy Kádár kocka vagy valami és 40+ éves a rendszer, ideje lenne lecserélni. Ilyenkor ki szokták szedni a falból a csöveket és a helyükre visszateszik az újat, vagy hagynak mindent ahol van, és csinálnak egy új rendszert (ha van elég hely)?tegnap 21:42
1/4 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly? Nyilvan ki kell szedni mindent, kulonben hogy epited be az ujakat? Kerulgeted a regi sz*rokat, meg flexelsz ahanyszor pont ott kene elhuzni ahol mar van egy cso, vagy hogy?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha pl kiszedik a kádat és zuhany kerül a helyére, akkor simán lehet máshova rakni a csöveket. Mi is 4 emeletes szocreálban lakunk és már zuhany van teljesen máshol, mint volt régen a fürdő. A konyha is máshova került. Nem tudom milyen volt a felújításnál, de nem tudom, hogy ki kell-e szedni ilyenkor a csöveket, hisz nem ugyanoda kellenek amúgy is.
tegnap 22:40
3/4 anonim 

válasza:

Ha nincsenek útban teljesen felesleges szétverni a házat. Ha meg pl. keresztezné a régit 2 perc kivágni egy darabot a régiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!