Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Feher falakkal rendelkezo...

Feher falakkal rendelkezo lakasnak nincs korhaz beutese?

Figyelt kérdés
Erdemes szerintetek egy mininalis szint (sarga,barna) beletenni? A feher es a halvany pasztell szinek kozott vacillalok.

szept. 17. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátságosan rendezed be, akkor nincs.
szept. 17. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van. Nálam a falak nem üresek, vannak kinn képek, polcok, lámpák stb, tehát van, ami megtöri a fehérséget.
szept. 17. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Még véletlen sem.

Akkor lenne, ha semmiféle dekoráció nem lenne a lakásban, de a falra tehetsz képet vagy hasonlót, vannak bútorok, szönyeg, egyéb szines dolgok, szerintem kifejezetten elegáns hatású lehet, megfelelö berendezés, dekor mellett.

szept. 17. 07:51
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Én egy éven keresztül veszekedetem a feleségemmel hogy fehér legyen míg végre beleegyezett. Annyi kötött ki, hogy ne legyen mészfehér, mert az nagyon steril.

Az egész házunk fehér lett. Nagyon nagyon szép, mindenki dicséri. Tágas hatása van. Nem voltunk meglőve a bútorokkal: bármilyen szinű bútort lehet venni hozzá.

Mostmár képekkel sem akarom kidekorálni.

Az elmúlt 200 évben sok szín volt divatban, de a fehér sosem ment ki igazán a divatból, nem véletlenül.

szept. 17. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Tulajdonképpen miért lenne kórházi beütése? Azonkív7l hogy ott is és otthon is fehér színű a fal, a berendezési tárgyak színei formái teljesen különböznek.

Én személy szerint a színes falaktól vagyok rosszul, különösen a barack/hányás szín és ezek narancssárgáig való palettájától, na az meg végképp dobozhatás amikor a plafon is ugyanolyan...istenem de okádék mintha festékesbödönbe lakna az ember annnyira ízléstelen.

Szóval inkább fehér mindenhol. És ahhoz mehet piros kanapé, citromsárga függöny, fahatású bútor stb.

szept. 17. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Annyi csak, hogy ne legyen hófehér. Kis árnyalatot rakjál bele, legyen törtfehér, és már szép is lesz.
szept. 18. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is mindig az az érzésem az ilyen fehér otthonoktól, hogy tiszta kórház.

Legalább legyen pergamen, vagy az egyik fal színes, meg persze a bútorok is legyenek erős színűek.

Volt a családban egy odú szerű sötét garzon, azt tényleg full fehérbe rendeztük is be, csak a textilek voltak élénkek, oda kellett a nagy fehérség.

szept. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!