Milyen fűtésem legyen a konyhában?
Figyelt kérdés
Van egy 60-as években épült lakásom, részben felújítottam. A két szobában látványkonvektor van, a fürdőben és a konyhában leszereltettem az öreg konvektorokat (amúgy is alig működtek). Viszonylag keveset vagyunk itt télen.
Mennyezeti infrapanelre gondoltam (tudom, hogy nem olcsó, de csak olyan részt fűtenék, ami ideiglenesen van használva (fürdő és konyha). A gázzal másként is tudnék fűteni konvektorok helyett?
szept. 13. 08:55
1/1 anonim válasza:
Ha nem akarod az egész lakást füteni csak helyiségeket talán jó az infrapanel.De cak akkor érdemes vele foglalkozni ha van homlokzati hőszigetelés!Kizárolag infra panelal füteni nem éri meg!Ha teljes központi kell akkor cirkó,van parapetes is.A konvektor gazdaságtalan elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!