Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen színű legyen a lakásom...

Milyen színű legyen a lakásom falai? Függönyök?

Figyelt kérdés

Most vásároltam meg a saját ingatlanomat, eddig albérletben éltem közel 12 évig. Most van végre ez a furcsa állapot, hogy minden fal olyan lesz, amilyenre akarom.

Eddig variálgattam, néztem színkódokat, végül arra jutottam, hogy lehet fehér lesz az egész lakás .. xd

[link]

Itt van pár kép ötletelésnek, kinek mi jön be?

De valószínűleg a fehér mellé voksolok, és a nyílászárókat is festem fehérre, kerettel együtt. És akkor szépen egybeolvad majd. A redőnyök is fehérek amúgy.

Fehér fal mellé milyen színű függönyök illenek? A nappaliba és a hálóba is akarok rakni függönyt.

szept. 10. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet erre mit mondani, mert számít, hogy milyen a padló és milyenek a bútorok, merre néz az ablak és milyenek a szoba arányai. Meg mondjuk az se utolsó szempont, hogy mi a kedvenc színed.

De alapvetően a fehér fallal nem nagyon lehet mellélőni. Én sötétlila függönyt vennék, mert az a kedvenc színem :).

szept. 10. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is valami világos (fehér/krém/vanília) árnyalatú falat javasolnék, kiegészítőkkel (függöny, párnahuzat, ágytakaró, stb.) olyan színűre varázsolod, amit szeretsz, akár cserélgetheted is évszakonként, vagy ahogy teszik, a falat átfesteni macerásabb, ha megunod a színét.
szept. 10. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A színeket meg összeválogathatod a kedvenceidet, én pl. szeretem a föld színeket, barna, bézs, olajzöld (így a nappaliban ezek köszönnek vissza a krém színű fal mellett). A most divatos szürke-fehér nekem nagyon rideg, de most nagyon megy az is.

2. voltam.

szept. 10. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is feherek lettek a falak, kiveve a nappaliban, ott egy fal sotetebb kek,de en megbantam picit :D

Olyan baratsagtalan az egesz. Mondjuk valoszinuleg azert, mert a butorok is feherek es a kanape meg szurke, de ezek adottak voltak, koltozeskor nem vettunk ujat, viszont igy olyan hideg erzetem van allandoan😅

Ujra szeretnem festeni valami homokszinnel az egeszet, a nappali szines falat meg nem is tudom, valami masra.

Egyebkent persze vannak kepek, dekorok a falon, ez oldja ezt a sok feheret, de valami meg mindig nem okes. Vagy mar csak az izlesem valtozott 2 ev alatt, nem tudom.

szept. 10. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi házunk halvány zöld kívül és belül is, bútorok is zöldesek. Mi egy ilyen zöld színű család vagyunk.
szept. 10. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
szept. 10. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:

A fehér fal tökjó lehet, ha neked tetszik, és tényleg minden illik hozzá. Akkor a kiegészítőkkel tudsz variálni, ha akarsz, akár tényleg több összeillő szettet is majd beszerezni, és cserélgetni-színes függöny,díszpárnák, pléd, takaró, váza, dísztárgyak, képek,fiszf@szok, igény szerint, amilyen színek neked tetszenek.

Viszont a fehér fal tud rideg is lenni, én pl.utálom, ezért halvány pasztell színeket választottam. Platinum Árvalányhaj (ez rózsaszínesebb amúgy mint a képen), Fátyolka és Vasvirág(ezen a palettán nem látom, szerintem ez egy régebbi színskála) lett nálunk. A díszpárnák, ágytakaró, függönyök, kaspók egymáshoz nagyon hasonló színűek. Nekem az a kattanásom, hogy a bútorok is egyszínűek legyenek, ne vegyesek, szóval bútorcsaládot vettünk. Én szeretem így, rendezettséget ad számomra. Másnak meg más tetszik:).

szept. 10. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem festenem fehérre a falakat. Nekem (!) kórházi hangulata lenne. Én is imádom a föld színeket, így az én nappalim bezses színű, a bútor barna-fekete (ne vegyetek fekete bútort könyörgöm 🤣 a minden is rögtön látszik rajta) függöny smaragd zöld, párnak is sárga, narancs, zöld. Én mindenképp világosra festenem. A fehér rögtön koszos lesz, meg minden meglatszik rajta.

Sokszor a lenyeg egy pár kiegészítő hogy a lakást feldobja.

szept. 10. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
nálam zsályaszín lesz, az tuti, fehér függönnyel
szept. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!