Milyen színű legyen a lakásom falai? Függönyök?
Most vásároltam meg a saját ingatlanomat, eddig albérletben éltem közel 12 évig. Most van végre ez a furcsa állapot, hogy minden fal olyan lesz, amilyenre akarom.
Eddig variálgattam, néztem színkódokat, végül arra jutottam, hogy lehet fehér lesz az egész lakás .. xd
Itt van pár kép ötletelésnek, kinek mi jön be?
De valószínűleg a fehér mellé voksolok, és a nyílászárókat is festem fehérre, kerettel együtt. És akkor szépen egybeolvad majd. A redőnyök is fehérek amúgy.
Fehér fal mellé milyen színű függönyök illenek? A nappaliba és a hálóba is akarok rakni függönyt.
Nem lehet erre mit mondani, mert számít, hogy milyen a padló és milyenek a bútorok, merre néz az ablak és milyenek a szoba arányai. Meg mondjuk az se utolsó szempont, hogy mi a kedvenc színed.
De alapvetően a fehér fallal nem nagyon lehet mellélőni. Én sötétlila függönyt vennék, mert az a kedvenc színem :).
A színeket meg összeválogathatod a kedvenceidet, én pl. szeretem a föld színeket, barna, bézs, olajzöld (így a nappaliban ezek köszönnek vissza a krém színű fal mellett). A most divatos szürke-fehér nekem nagyon rideg, de most nagyon megy az is.
2. voltam.
Nalunk is feherek lettek a falak, kiveve a nappaliban, ott egy fal sotetebb kek,de en megbantam picit :D
Olyan baratsagtalan az egesz. Mondjuk valoszinuleg azert, mert a butorok is feherek es a kanape meg szurke, de ezek adottak voltak, koltozeskor nem vettunk ujat, viszont igy olyan hideg erzetem van allandoan😅
Ujra szeretnem festeni valami homokszinnel az egeszet, a nappali szines falat meg nem is tudom, valami masra.
Egyebkent persze vannak kepek, dekorok a falon, ez oldja ezt a sok feheret, de valami meg mindig nem okes. Vagy mar csak az izlesem valtozott 2 ev alatt, nem tudom.
A fehér fal tökjó lehet, ha neked tetszik, és tényleg minden illik hozzá. Akkor a kiegészítőkkel tudsz variálni, ha akarsz, akár tényleg több összeillő szettet is majd beszerezni, és cserélgetni-színes függöny,díszpárnák, pléd, takaró, váza, dísztárgyak, képek,fiszf@szok, igény szerint, amilyen színek neked tetszenek.
Viszont a fehér fal tud rideg is lenni, én pl.utálom, ezért halvány pasztell színeket választottam. Platinum Árvalányhaj (ez rózsaszínesebb amúgy mint a képen), Fátyolka és Vasvirág(ezen a palettán nem látom, szerintem ez egy régebbi színskála) lett nálunk. A díszpárnák, ágytakaró, függönyök, kaspók egymáshoz nagyon hasonló színűek. Nekem az a kattanásom, hogy a bútorok is egyszínűek legyenek, ne vegyesek, szóval bútorcsaládot vettünk. Én szeretem így, rendezettséget ad számomra. Másnak meg más tetszik:).
Én nem festenem fehérre a falakat. Nekem (!) kórházi hangulata lenne. Én is imádom a föld színeket, így az én nappalim bezses színű, a bútor barna-fekete (ne vegyetek fekete bútort könyörgöm 🤣 a minden is rögtön látszik rajta) függöny smaragd zöld, párnak is sárga, narancs, zöld. Én mindenképp világosra festenem. A fehér rögtön koszos lesz, meg minden meglatszik rajta.
Sokszor a lenyeg egy pár kiegészítő hogy a lakást feldobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!