Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Köteles vagyok fizetni a...

Köteles vagyok fizetni a szerelőnek szerződés nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt nálunk egy csőtörés. Azonnal kellett hívnom szerelőt, mivel mi is és a szomszédok is áztunk. Pénteken kijött, megnézte, mondta, hogy másnap reggel kezdik a munkálatokat. Megkérdeztem, hogy mennyibe fog kerülni. Mondta, hogy nem tudja, a hibától függ, de kb. nettó 4-500 ezer lesz. Soknak tűnt, de mondom azonnal jött + hétvége, ez van.

Majd másnap elkezdték a munkákat, egyszer tájékoztattak minket, hogy mi a helyzet, majd dolgoztak tovább. Kijött a számla bruttó 1,4 millió forintról. El sem akartam hinni... hívtam a főnököt, hogy ez mégis mi? Nem erről volt szó. Hát több probléma volt, meg ilyen-olyan gép kellett stb... 1 millió forint ebből munkadíj és 6 órát voltak ott. Nem volt semmilyen szerződésünk. Elutaltuk a felét, kb ekkora összegről volt szó az elején. Nem szeretném a maradékot átutalni, mivel lehúzásnak tartom. Örülnék, ha valaki válaszolna, aki jártas ebben a dologban vagy van tapasztalata. Köszönöm!

aug. 25. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ne utalj, a számlát ne fogadd el és írj egy levelet, hogy ennyit kapnak.
aug. 25. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
alapvetően egy fillért sem fizettem volna. menjenek a bíróságra.
aug. 25. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a csőszerelőnek 56.000 forintot fizettem mikor csőtörésem volt. Bontás, vágás, új T idom préselése.
aug. 25. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyeltalán mit kellett csinálni? Azt mondjuk elfelejtetted leírni. De elèg sok.

Viszont lehet, hogy hètvègèn, meg soronkívülisèg miatt felsrófolták.

aug. 25. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1.4 milla?? Mi a f@sz,.. aranyból csinálták meg azt a cső szakaszt? Ez 1 irreális összeg!
aug. 25. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennnnyii?

Normális?

Tavaly volt 1,2 millió a hazám teljes ujravezetekelese, kapcsolokkal, konnektorral, vesessel, és még vissza is gletteltek szóval mindennel. A felét elutaltad, azt mondta hogy 1 millió csak a munkadij (holnaptól én is vizszerelo leszek 😂 166.000 forintos oraberert holnap kezdek..)

Meg az 500 is sok. Elutaltad, zárd le a temat. Nem adott számlát, nem adott semmit érje be ennyivel. Örüljön ha ennyit is kapott. Apám milyen lehúzások vannak..

aug. 25. 22:29
 7/7 anonim válasza:
szerződés nélkül 0 forintot fizettem volna nekik. Nem vagy köteles semmit fizetni már ott átvertek hogy 500 ezret fizettél tuti valami 50 ezres munka volt és gondolták majd így szerződés nélkül kivernek belőled egy rakás pénzt hát sikerült is nekik
aug. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!