Köteles vagyok fizetni a szerelőnek szerződés nélkül?
Sziasztok!
Volt nálunk egy csőtörés. Azonnal kellett hívnom szerelőt, mivel mi is és a szomszédok is áztunk. Pénteken kijött, megnézte, mondta, hogy másnap reggel kezdik a munkálatokat. Megkérdeztem, hogy mennyibe fog kerülni. Mondta, hogy nem tudja, a hibától függ, de kb. nettó 4-500 ezer lesz. Soknak tűnt, de mondom azonnal jött + hétvége, ez van.
Majd másnap elkezdték a munkákat, egyszer tájékoztattak minket, hogy mi a helyzet, majd dolgoztak tovább. Kijött a számla bruttó 1,4 millió forintról. El sem akartam hinni... hívtam a főnököt, hogy ez mégis mi? Nem erről volt szó. Hát több probléma volt, meg ilyen-olyan gép kellett stb... 1 millió forint ebből munkadíj és 6 órát voltak ott. Nem volt semmilyen szerződésünk. Elutaltuk a felét, kb ekkora összegről volt szó az elején. Nem szeretném a maradékot átutalni, mivel lehúzásnak tartom. Örülnék, ha valaki válaszolna, aki jártas ebben a dologban vagy van tapasztalata. Köszönöm!
Egyeltalán mit kellett csinálni? Azt mondjuk elfelejtetted leírni. De elèg sok.
Viszont lehet, hogy hètvègèn, meg soronkívülisèg miatt felsrófolták.
Mennnnyii?
Normális?
Tavaly volt 1,2 millió a hazám teljes ujravezetekelese, kapcsolokkal, konnektorral, vesessel, és még vissza is gletteltek szóval mindennel. A felét elutaltad, azt mondta hogy 1 millió csak a munkadij (holnaptól én is vizszerelo leszek 😂 166.000 forintos oraberert holnap kezdek..)
Meg az 500 is sok. Elutaltad, zárd le a temat. Nem adott számlát, nem adott semmit érje be ennyivel. Örüljön ha ennyit is kapott. Apám milyen lehúzások vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!