Cserepeslemezzel fedett tetőre hogy járható legyen, lehet-e kapni cipőre felcsatolható csúszásmentes talpat?
A tetőlétrát nincs hova rögzítenem, mert a helyzet az hogy a gerinctől nézve a tető dőlésszöge kb 45 fok, majd 3,5 méter után egy töréssel kb 30 fokosra csökken 4 méteres sávban, ezt követően pedig a tetőhöz a teljes hosszában hozzá van építve egy bevilágítós tetőrész 3 méteres sávban. A tetőlétra anyagilag nagyságrendekkel többe jönne ki szerintem, mint ha vennék egy munkavédelmi boltban a tetőre alkalmas lábbelit. Csupán azért tettem fel ide a kérdést, hogy ha esetleg létezik már jól bevált olcsóbb megoldás, akkor nem kellene megvennem a cipőt. Mert persze lecsúszni sem akarok, de ha van egyéb megoldás, akkor mért ne használnám azt?
De köszönöm az ötletet, csak itt nem tudom még kivitelezni sem, pláne hogy a tető több pontjára is el kellene jutnom alkalmanként.
Ezaz, pontosan ilyesmire gondoltam!
Bár az én fantáziámban olcsóbbra tippeltem, de a leírás alapján tökéletesnek tűnik.
Köszönöm a választ!
Írtam az üzletnek, megkérdeztem hogy milyen anyagból készült?
Keresgéltem, igen, van olcsóbb is, de mindég kérdés hogy amit "gumi"-nak írnak a leírásban, az valóban gumi-e? Meg persze a legfontosabb, hogy sima csúszós felületen mennyire tapad, azaz lágy-e a gumi?
Sok esetben a gumiként árult termék valójában valamilyen műanyag.
Munkaruházatiban kellett (volna) gumicsizmát vennem munkahelyre, ajánlott egy csizmát az eladó, amire mondtam hogy az egy műanyag s**r , nekem gumiból kell. Erre azt felelte, hogy az összes műanyag, egy féléjük van ami habosított anyagból van, az nagyon könnyű, de az is műanyagszármazékból van.
#6: Ha más nincs irány az első kínai, megveszitek a legolcsóbb tornacipőt, az is jó tapadós. Ilyesmit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!