1980-ban épült lakótelepi, középen forgó ablakaim vannak, amik itt-ott szorulnak. Záródnak, de eléggé elhasznált állapotban vannak. Lecserélnétek, vagy javíttatnátok őket?
Ha ismer valaki nem horror áron, jól dolgozó ablakjavítót Budapesten és/vagy megbízható, nem az előleg felvétele után felszívódó új műanyag ablakost, kérem írjon.
Ha tudtok olyanokat, akiktől óvakodjak, infókat nagyra értékelnék, akár privátba is. Köszönöm!
Valószínű ez tessauer ablak...elég macerás, de megoldható a kenés, könnyebb járás...
még csak véletlenül e vegyél WD40-et, mert az csak fegyvertisztító..inkább autósboltban szilikonuzsírt, vagy szpré alapú kenőzsírt. Ha van a szórófejen kis cső, nyert ügyed van...oda fújod, ahol szorul...
sok sikert.
Köszi, igen tessauer :)
Ahol szorulnak az ablakok, ott nem a zár részek szorulnak, hanem a fa részek sajnos, szóval a zsír azt nem oldja meg...
Nem fogsz találni embert aki azokkal a 45 éves fa ablakokkal foglalkozik majd érdemben
Sajnos ideje lenen kicserélni az ablakokat. sajnos nem olcsó dolog, de utána egész más lesz a komfort, jobban hangszigetel, és hőszigetel majd az ablak minta mostani
Szerintem is csere. Több mint 40 éves, kár időt és energiát lecserélni rá.
A forgó ablakra nem is lehet se redőnyt, se szúnyoghálót. Bárhol láttam ilyet mindenki utálta.
Szerintem a fővárosban lehet találni ablakost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!