Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha fehér diszperzites a fal,...

Ha fehér diszperzites a fal, azt fehér falfesték sprayvel le tudom fújni?

Figyelt kérdés

Kotelezően előrták hogy a falat javítsam meg festessem, vannak itt ott apró hibái.

Amikor a konyhát festettem, az bődületesen ronda lett össze vissza vannak az ecsetvonások, átüt alóla minden. De most a szobába kötöttek bele.

Semmi pénzem nincs festőkre se, anyagra se.

Most fehér diszperzites a falak. Ha veszek azt a falfújó fehér festéket amit fel kell rázni, az erre jó lehet? (Hypoval lemostam pl a gyerek falfirkákat már de van elvétve még, ami nem jön le, plusz pár helyen már lemált a diszp.festék, ilyen hibák vannak, amiket glettelni kell betömöm gipsszel)

#festés sprayvel
aug. 21. 16:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Na akkor majd nyúzom a munkahelyen a karbantartokat hogy pisztoly kéne. Es akkor abba belerakom az itthoni festéket plusz víz.

Ilyen festekem van

[link]

Vízzel higítós

aug. 21. 20:45
 12/19 A kérdező kommentje:

Jé ez diszperzites festék..akkor nem ertem miért látszik meg a falon hol húzom a csíkokat.

Majd ezt fujkálom remélem van meloban pisztoly meg hogy ide is adják.

aug. 21. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Vízzel nem kötelező higítani, max csak kicsit.
aug. 21. 20:56
 14/19 A kérdező kommentje:
De akkor élesebb lesz a különbség hol festettem a falat hol meg nem.
aug. 21. 21:03
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem?

Mert ha igen akkor kezdek profi lenni miket tudok már🤣

aug. 21. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:

A festékszórást arra mondtam, hogy lehet olyat is, de gyakorlat kell hozzá. Még én se próbáltam falon soha.

Sokkal jobban járnál a hengerrel. A feleségem is képes rá. Csak ne vizezzed fel agyon a festéket, annyi kell max bele, hogy jobban felhordható legyen, ha kell egyáltalán. Nem minden esetben szükséges.

aug. 21. 21:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben akkor henger.
aug. 21. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Jóval olcsóbb a diszperzit.

Hengert vegyél és platinumo az nem húz csíkot.

aug. 22. 08:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi
aug. 22. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!