Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha fehér diszperzites a fal,...

Ha fehér diszperzites a fal, azt fehér falfesték sprayvel le tudom fújni?

Figyelt kérdés

Kotelezően előrták hogy a falat javítsam meg festessem, vannak itt ott apró hibái.

Amikor a konyhát festettem, az bődületesen ronda lett össze vissza vannak az ecsetvonások, átüt alóla minden. De most a szobába kötöttek bele.

Semmi pénzem nincs festőkre se, anyagra se.

Most fehér diszperzites a falak. Ha veszek azt a falfújó fehér festéket amit fel kell rázni, az erre jó lehet? (Hypoval lemostam pl a gyerek falfirkákat már de van elvétve még, ami nem jön le, plusz pár helyen már lemált a diszp.festék, ilyen hibák vannak, amiket glettelni kell betömöm gipsszel)

#festés sprayvel
aug. 21. 16:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hengerrel szoktak festeni, nem ecsettel.
aug. 21. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Milyen falfujo festeket akarsz venni?
aug. 21. 18:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Festő vagyok, de annyira hihetetlen hogy egy tisztasági festés ennyire nehéz feladat. A szakma leg alapabb művelete. Nem ledegradállak, ne érts félre. Vegyél 1 vödör polifarbe belépőkategóriás fehér falfestéket, és esetleg egy keverőszárat amit egy barkács fúrógépbe beletudsz tenni. Vegyél egy 2500ft körüli festőhengert nyéllel, esetleg kis hengert is, és egy jó ecsetet, és a hengerhez lehúzórácsot. Jól keverd fel a festéket, max 1-liter víz hozzáadásával. Kend ki a sarkokat, fal alját, mennyezet-oldalfal találkozásokat kishengerrel-ecsettel kb 10cm szélesen. Mikor megvagy, jöhet a nagyhenger a teljes felületre. Legyen anyag a hengereden, vidd fel a felületre, oszlasd ki míg nem érzed hogy kezd fogyni a hengerből, és márthatsz is újra. És így tovább míg készen nem vagy. Száradjon 2-3 órát, szellőztess, és jöhet ugyan ez mégegyszer. Amit felsoroltam, kb 12 000ft.
aug. 21. 19:00
 4/19 A kérdező kommentje:

De van egy vödör festékem vizzel kell higitani.

Azzal festettem a konyhát ami kegyetlen ronda lett.

Amit en csinálok annak értelme nincs.

De ilyen sprykre gondoltam

[link]

Vagy amit ajánl egy elado elvegre festékboltban csak értenek hozzá mit vegyek

aug. 21. 19:24
 5/19 A kérdező kommentje:

Koszi 3 akkor essek neki ujra a festékkel?

A mennyezeten van végig egy csík repedés gondoltam oda kenek rá egy csíkot, elotte meg lesmirglizem a repedés mentén felvált festéket.

aug. 21. 19:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Sprayk amikkel fujnak a falakra is grafitiket vagy ilyesmi
aug. 21. 19:27
 7/19 anonim ***** válasza:

Biztos voltam benne, hogy belinkelsz majd valami akryl spray-t. Nem falra való.

Te mi is vagy? Albérlő? Lehet jobb ha otthagyod a kauciüt és megoldják, mert olyat fogsz gányolni, hogy a végén még rá is fizettetnek.

aug. 21. 20:13
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem az volt a lényege hogy akryl lenne. Van 1001 féle!

A paintben is lehet fujkálni karikákat a papirra.

aug. 21. 20:26
 9/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam majd az elado megmondja diszperzites falra mivel fújjak.
aug. 21. 20:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Újhatsz, de diszperziós festéket, max festékszóróval, nem flakonos cuccot.
aug. 21. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!