Ha fehér diszperzites a fal, azt fehér falfesték sprayvel le tudom fújni?
Kotelezően előrták hogy a falat javítsam meg festessem, vannak itt ott apró hibái.
Amikor a konyhát festettem, az bődületesen ronda lett össze vissza vannak az ecsetvonások, átüt alóla minden. De most a szobába kötöttek bele.
Semmi pénzem nincs festőkre se, anyagra se.
Most fehér diszperzites a falak. Ha veszek azt a falfújó fehér festéket amit fel kell rázni, az erre jó lehet? (Hypoval lemostam pl a gyerek falfirkákat már de van elvétve még, ami nem jön le, plusz pár helyen már lemált a diszp.festék, ilyen hibák vannak, amiket glettelni kell betömöm gipsszel)
De van egy vödör festékem vizzel kell higitani.
Azzal festettem a konyhát ami kegyetlen ronda lett.
Amit en csinálok annak értelme nincs.
De ilyen sprykre gondoltam
Vagy amit ajánl egy elado elvegre festékboltban csak értenek hozzá mit vegyek
Koszi 3 akkor essek neki ujra a festékkel?
A mennyezeten van végig egy csík repedés gondoltam oda kenek rá egy csíkot, elotte meg lesmirglizem a repedés mentén felvált festéket.
Biztos voltam benne, hogy belinkelsz majd valami akryl spray-t. Nem falra való.
Te mi is vagy? Albérlő? Lehet jobb ha otthagyod a kauciüt és megoldják, mert olyat fogsz gányolni, hogy a végén még rá is fizettetnek.
Nem az volt a lényege hogy akryl lenne. Van 1001 féle!
A paintben is lehet fujkálni karikákat a papirra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!