Padlófűtéssel hány fokos hőmérséklet érhető el a szobákban?
Sziasztok!
Padlófűtésen gondolkodunk a felújítás során. Azt mondta a szerelő, hogy önmagában is elég fűtéshez, viszont nekem ez annyira hihetetlen. Akinek csak padlófűtése van, hány fok van télen a szobákban? Tudja a 23-24 fokot is kényelmesen tartani?
Ahogy már írták, a padlófűtéshez ezért van egy bonyolultabb szabályozó rendszer. Az első télen nem jók voltak a rendszer beállításai, hiába állítottunk be 18 fokot akkor is 25 fokra felfűtötte a rendszer a házat. Aztán a párom kitapasztalta melyik jelleggörbénél mit kell módosítani és a második télen már rendesen működött - amíg le nem lett szigetelve a ház és elölről nem kellett kezdenie a beállítgatást, de akkor már könnyebben ment.
Azóta nem kellett hozzányúlni a rendszerhez és szépen tartja a beállított hőmérsékletet az adott időzónákban, ahogy ha 20 fok helyett 23-t szeretnénk, mert ha vendégeink vannak akkor feljebb szoktuk emelni a hőmérsékletet ha tudjuk, hogy távfűtéses lakásban élnek, a melegebb lakáshoz vannak szokva - azt is tudjuk, hogy kb. 5-6 órával korábban kell beállítani és rendben lesz.
12, te ezt miért írod le tényként, hogy magában nem rlég, mikor mások meg leírták, hogy nekik elég?
Lehet, hogy nálad rosszul lett méretezve a szobába.
Mindenkinek más az igènye ès a hő èrzete . Nekem attól nincsen melegem
Hogy meleg a talpam alatt a kő+ nekem vízteres kályhám is van bent, előző hèten nem volt gáz 7napig!! Nagyon jól jött hogy rá tudok fűteni . Ukrajnából írok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!