WC ülőkét mi rögzíti?
Figyelt kérdés
Üdv! Bocs. Ki kell cserélnem az ülőkét. Nem tudom felszerelni. Még nem bontottam ki, mert nem értem az összeszuerelését. A Lidl-be vettem és a videon látható egy az egyben. Viszont nem értem, hogy az ülőkét mi rögzíti a csészéhez? Ott van 3:17-nél a videoban amint az a kis műanyag pöcök fogja a csavart. De az a lyúkban lötyög, ha be is csavarozom majd mi rögzíti az ülőkét a csészéhez? Nem értem https://www.youtube.com/watch?v=tZB-0nqISd8 aug. 11. 15:41
1/8 A kérdező kommentje:
2:25-nél mutatja azt a csavart a műanyag pöcökben, de az lötyög a csészén 3:17-nél. Hogyan fogja az megtartani?
aug. 11. 15:43
2/8 anonim válasza:
A két pöcköt alulról egy-egy anyával le kell rögzíteni a csészéhez. Alulról lazán rátekered, majd a fent kiálló két fém pöcökre ráhúzod a deszkát és meghúzod erősebben alul a csavarokat. Jó lesz, rá fogsz jönni
3/8 anonim válasza:
Először a wchez kell rögzíteni azt a fekete ízét a csavarral.jatszani kell vele, nem mindegy hogy helyezkedik el, mert magán az ülőke középső részén vsn két luk, az a kiálló rész oda megy be, ha csak fél centivel vsm távolabb egymástól, már feszülni fog. Nem fog az lötyögni.
És ha kész, belehúzod.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Még nem bontottam ki. Nem is láttam hogy alul van egy pöcök. Valszeg holnap bontom ki és játszom bele őket. Az a lényeg, hogy akkor ez így működőképes. Nem a WC csésze luka túl nagy az ülőke setjéthez képoest?
aug. 11. 15:55
5/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lesz alul csavar, nekünk sincs (nem lidl)
Hát, hogy nagy lesz e, azt nem tudjuk, rá van írva az ülőkére, mekkora csészéhez való.
6/8 anonim válasza:
Minden wc-n ekkora a lyuk, jó lesz. Már akkor látni fogod, amikor szeded le a régit
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
aug. 11. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!