Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan zár, ami rögzíti...

Van olyan zár, ami rögzíti melyik nap hány órakor lett használva a kilincs illetve lett bezárva vagy kinyitva?

Figyelt kérdés
júl. 19. 05:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, mondjuk nem a hagyományos fajta hanem okos-elektronikus, meg nem feltétlen kulcssal nyitod hanem nfc-vel, de tud naplózni okosotthon hogy ki mikor mit nyitott ki.
júl. 19. 06:10
 2/10 A kérdező kommentje:
És ezt képes arra hogy valahogy elküldöm üzenetben valakinek a kódot és után nevű be tud menni én pedig később meg tudom változtatni a kódot?
júl. 19. 06:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
kódos nyitóval persze, de szerintem létezik olyan is hogy sima kódos ami változtatható, szálláshelyeken sokszor van ilyen, igaz az nem naplóz tudtommal.
júl. 19. 06:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen itt egy kicsit több kérdés lett már.

- naplózás

- kód elküldésének lehetősége

- kód távoli változtatása

- nem tudom hogy olyat lehet-e csinálni hogy kifelé működik a kód még fél órát, de befelé már nem...

júl. 19. 06:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden is már csak programozás kérdése. De ha ilyet akarsz keress meg egy okosotthonnal foglalkozó embert/céget. De egy ajtó miatt nem hiszem hogy van értelme mert sok a bekerülési költség, de próba szerencse
júl. 19. 06:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Megoldható, de az ilyen komplex rendszer azért elég sokba is kerül.

Ahogy írták, egyszerűbb olyan zárat csinálni ami valami telefonos applikációval mint "okoszár" működtethető.

Ez pl. egy ilyesmi, kicsit le kell görgetni és ott ezt írja:

"Az okos zárak modern modelljei lehetőséget kínálnak távvezérlésre és értesítések fogadására. Okostelefonunk segítségével távolról is ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a zárat, pusztán egy gateway kell hozzá, így mindig tisztában lehetünk az ajtó állapotával. Az értesítések révén azonnal értesülhetünk a belépési kísérletekről, ami további biztonságot nyújt."

[link]

júl. 19. 12:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan van ami számolja hányan mentek be ki?
júl. 19. 14:41
 8/10 ErniE76 ***** válasza:
Olyat számol, hogy hányszor nyitották ki és melyik kóddal. Amit kérdezel, az már vagy fénysorompós megoldás pluszban hozzá, vagy kamera rendszeres, de komplikált szoftverrel. Ilyenek vannak a reptereken is, komolyabb irodaházakban.
júl. 22. 00:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy kapható-e egy olyan leegyszerűsített változat, amilyent szeretnél, de a működtetéséhez szükséges program megírása nem egy komoly probléma. Viszont egy példányban megcsinálni nagyon gazdaságtalan. Csak tömeggyártással érné meg foglalkozni vele.
júl. 27. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Olcsóbb, ha veszel egy POE kamerát és az ajtóval szemben, belülről felszereled.

Azért kell, hogy ne Wi-Fi legyen, mert azok könnyen blokkolhatóak, mig a POE blokkolásához kicsit több tudás kell.

júl. 28. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!