Hol találok olyan gyertyatartót, amiben egy kb.20 cm-es gyertyát bezárva, biztonságosan tudok elégetni?
Figyelt kérdés
Kicsit félek a lakástűztől.
Valami ilyesmire gondolok, de amiket láttam, mind kis mécsesnek való, nem egy hosszú gyertyának:
2018. jún. 24. 21:40
1/1 anonim válasza:
Nem nagy segítség de IKEA vagy Mömax oldalain is vannak ilyesfélék én is szoktam nézelődni az oldalukon.De ha sehol nem találsz akkor pedig vannak ilyen gyertyák amik egy edényben vannak és még fedelük is van. Talán számodra az is megfelelő hiszen annak kicsi a valószínűsége hogy még az is elborul vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!