Használtál már fóliát fa padlóra? (Például Fóliás Jucitól). Hogyan sikerült leragasztani? Esztétikus lett?
Azon már túlvagyunk.
Az a kérdés mit kentél fel a padlódra.
Supralux vízbázisú festék.
Ezt megelőzően Cellcolor volt, az nagyon szép volt, csak megkopott az idők folyamán.
A helyiség éléskamra.
Zománcfesték szerintem nem padlóra való. Tuti zománc? Látok mindenféle padló festéket is ami betonra van, de nyilván az se való fa padlóra.
Mi vele a konkrét gond? Ragad és vizes, vagy csak simán annyi, hogy a megszáradt festék leválik a felületről?
Járok rajta, és a cipőm talpa színes lesz. Megyek a fürdőszobába, a fehér kerámia padlózat színes lesz. Ez a gond. Nem ragad, úgy néz ki, mintha megszáradt volna, mégis fog.
A Cellcolor egyáltalán nem csinált ilyet, sima zománcfesték volt, és évekig semmi baj nem volt vele. Csak persze megkopott az idők folyamán.
Gagyi zománcfestéknél szokott olyan gond lenni, hogy marha sokáig szárad, vagy kb soha nem szárad meg.
Én lekentem teszt jelleggel egy fém rudat nemrég vizes zománccal, valami normális márkával, vékonyan 1 rétegben, az is vagy 7-8 órán át száradt kint a ház előtt a szabad levegőn. fontos az is, hogy nem szabad vastagon kenni. Persze nem lépkedtem rajta.
A lábad nyoma nem marad meg a padlón? Mármint a festett padlón.
Várni tudsz vele max. Bár a legjobb megoldás az lenne ha lekaparnád róla és felcsiszolnád. Aztán rendesen lakk vagy olaj. Bár nem tudom milyen padló, parketta vagy hajópadló?
Kérdező, szerintem írj ki másik kérdést! Aki válaszolgat neked az csak egyet nem tud - válaszolni rendesen, mert soha nem tett fóliát fapadlóra.
Ráadásul alapból azzal indított hogy sértegetett téged. Miért foglalkozol még vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!