Használtál már fóliát fa padlóra? (Például Fóliás Jucitól). Hogyan sikerült leragasztani? Esztétikus lett?
Nem azèrt de a laminált padlók ès hasonlók felülete kopásálló spec rèteg.
Jucinál lenne ilyesmi? Ragasztani lehet mindenre, de azèrt gondolkozzunk.
3-as: de rosszindulatú vagy. A padlónak semmi baja. Jól néz ki. De kímélni akarom, azért szeretnék rá fóliát. De neked úgyis hiába magyarázom.
Szerinted csak az tekinthető embernek, aki felszedi a jó állapotban levő padlót, és lamináltat rakat helyette, hogy menő legyen?
Nem vagyok rosszindulatú, csak arra utaltam, hogy butaságokat írsz. Nincs ilyen fólia. Nem fóliáznak padlót, nincs Jucikának se erre fóliája. Ha lenne, akkor átverés lenne.
Maximum laminált padlót lehet ráfektetni a meglévőre, de az olyan is lenne. Esetleg műgyantát önteni.
Ha jó állapotban van, akkor mi a gondod vele? Ha csak annyi, hogy kopott, akkor csiszold fel és lakkozzad/olajozzad.
Közben azárt rákeresem valóban van Jucikának padlója, de nem fólia, hanem pvc. Totál más.
Persze az is szar lesz ha fa padlóra rágányolod.
Van ilyen fóliája Jucinak.
Na, pont az a probléma, hogy befestettem vízzel higítható padlófestékkel, és ha rálépek, a szín rátapad a cipőmre, és hordom szerteszéjjel. Pedig már százszor meg kellett volna száradnia. Ahol járok, oda tennék fóliát.
Nyilván a festék nem volt jó, de ezt honnan tudtam volna. Előzőleg is bemázoltam, és szép lett, nem is kopott.
Fa padlóra színezésnek fa pácot használhatsz, arra mehet a lakk vagy színezett lakkot.
Illetve olajokból is vannak színezettek.
Milyen festéket használtál?
Biztos rá lehetne erőszakolni valami ragasztóval, de a szar festékre nem tutii ,hogy tapadna.
Inkább írd le mit csináltál vele és azon kell gondolkodni hogy hozod helyre, minthogy eltakarod. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!